Спални и легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

25-38 от 38 продукта

Филтри
-20% Спалня Болеро
Спалня с матрак Болеро
от 1099,20 лв.
-20% Спалня Арес с матрак
Спалня с матрак Арес
от 990,00 лв.
-20% Спалня Валенсия
Спалня Валенсия
от 1420,00 лв.
-20% Спалня с матрак Женева
Спалня с матрак Женева
от 1099,20 лв.
-20% Спалня Луксор
Спалня Луксор
от 1658,40 лв.
-10% Хотелско легло Комфорт
Хотелско легло Комфорт
от 165,89 лв.
-5% Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см/Легло и спалня с матрак
от 312,70 лв.
-5% Хотелски комплект 50 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 50 см/Легло и спалня с матрак
от 327,23 лв.
-5% Хотелски комплект 55 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 55 см/Легло и спалня с матрак
от 361,31 лв.
Табла Салвадор
Табла Салвадор
от 174,28 лв.
Хотелско легло Стандарт
Хотелско легло Стандарт
от 150,19 лв.
Хотелско легло Луксор
Хотелско легло Луксор
от 165,22 лв.
Табла Спейс
Табла Спейс
от 174,28 лв.
Табла Пикасо
Табла Пикасо
от 191,70 лв.

КАЧЕСТВЕНИ ЛЕГЛА И СПАЛНИ MATTRO С НИСКИ ЦЕНИ

MATTRO.NET  не е просто поредният доставчик на качествени матраци и други допълнителни стоки и аксесоари за спалня. От край време ние самите сме производители на продукти за сън. Нашата цел е подобна на повечето родни и световни лидери на матраци, а именно да създаваме и други типове аксесоари за спалня. Точно такива са и нашите легла и спални, с които MATTRO.NET за пореден път доказа, че е компания, която не смята да спира с развитието, а напротив да продължава да създава нови и нови продукти за сън, с които да си осигурите приятна и здравословна почивка. Вижте най-новите ни модели легла и спални! Вижте висококачествените легла и спални Mattro, които са безспорно заслужаваща си вниманието ви инвестиция за дома, хотела или вашата къща за гости, а защо не и вилата.

Спални и легла MATTRO

СЪЩНОСТ НА ЛЕГЛА И СПАЛНИ MATTRO

Леглата представляват луксозна кожена изработка, конструкция с табла, накратко идеалният дизайн, който ще се хареса на половинката и ще покрие личните ви претенции за удобство. В случай, че кожата ви идва в повече, но ви харесва визията на самата структура на леглото, ние от Mattro сме готови да ви изработим таблата и с покритие от текстил, какъвто вие изберете. Изчистеният дизайн на това страхотно легло от първокласно дърво го превръща в перфектното решение за всяко помещение, а опцията за избор на цвят на тапицерията улеснява обзавеждането на спалното помещението. Към основата на леглото е приспособена и надеждна подматрачна рамка. Тя разполага с така наречения  газов механизъм за повдигане.

Легла и спални Матро - размери

На вашето внимание представяме и легло Пикасо. Този чудесен продукт от Mattro ще ви покаже правилният път към комбинацията от практична изработка и уникален стил. Можете да ползвате това легло за своята луксозна спалня, но също така и да подобрите визията на своя хотел, защото модерният му стил е повече от привлекателен.  Класическата изработка и луксозната табла придават стил и завършеност на леглото. Таблата можете да се покрие с всякакъв по ваш избор материал: включително и кожа или по-нестандартна кожа. Рамката е метална, с гъвкави букови ламели, които са закрепени за профила с обезшумяващи обувки, които предотвратяват скърцането. Важно пеимушество на леглото е и практичната ракла, намираща се в подматрачното простраство. Както се досещате, нея можете да ползвате за съхранение, което си е чудесно решение за маломерни спални.
Последно, но не по важност, легло Спейс разполага с подматрачна рамка Лукс (без регулиране на твърдостта) и с газов механизъм за повдигане. В своята комбинация тези два елемента на леглото му осигуряват идеална стабилност и практично ползване през годините. Ние ви гарантираме равномерното и постоянно проветряне въздуха, с което ще намалите риска от мухъл и микроби в своята зона за сън.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашия екип за повече подробности около предлаганите първокласни легла и основи Mattro! На ваше разположение сме!

loader
Зареждане...