Спални и легла в София

Спални и легла на най-ниски цени за София и цялата страна

Търсенето на спалня или легло за вашата стая е едно от най-важните неща, за да постигнете необходимия уют. То е и центъра на всяко помещение и затова трябва да се съобразите внимателно с него. С бързото развитие на интернет търговията, вече намирането на подходящ модел спалня е много по-лесно. Така че, вместо да обикаляте из многото магазини за спални в град София, то може да се настаните удобно на дивана у вас и да разгледате предложенията на on-line магазин Mattro.net. Тук може да откриете разнообразие от спални и легла на различни фирми-производители, сред които матраци ТЕД, фирма Геномакс, моделите под наша марка Mattro, Paradise и други. Моделите, които предлагаме са много и различни видове - спални тип скандинавски, тапицирани или боксспринг легла, ъглови легла, подходящи за по-малки помещения или за детски стаи, различни видове комплекти легла с матраци. 

Спални и легла в София - доставка

В зависимост от вашето помещение и какъв стил предпочитате, вие със сигурност ще намерите подходящият модел за вас. Размерите, в които се предлагат също са стандартни - легла с единичен размер 82/190; 90/200, размери тип персон и половина - 114/190; 120/190, както и двойни размери - 160/200; 164/190. Изобилието е огромно, трябва просто да отворите страницата mattro.net и да намерите модела за вас. Също така, може да се свържете с нашите отзивчиви консултанти на телефон 0700 200 22, в чат системата на сайта ни или на имейл office@mattro.net. Те също може да ви предложат модели, които да отговарят на изискванията ви и на бюджета. Освен всичко това, ние ще ви доставим продукта бързо и безплатно до София и цялата страна.

Спални и легла София - оферти  

Защо да поръчате от онлайн магазин Mattro.net спални и легла за гр. София?

С годините ние сме доказали на своите клиенти, че тяхното желание е на първо място. Държим на всеки един потребител и това да остане доволен е най-важното за нас. Ето защо, в колекцията ни за спални и легла са включени различни модели, които да удовлетворят и най-претенциозните. Тук ще намерите луксозните спални на матраци ТЕД, които са от скандинавски тип. За почитателите на тапицираните спални, моделите на матраци Mattro са едни от най-предпочитаните. При тях в цената освен основата са включени подматрачната рамка, таблата и избора на дамаска. Към нашето портфолио, може да откриете и бокс спринг легло, което е изключително изискано. Като бюджетни варианти може да разгледате моделите на фирма Геномакс, които са изработени от стабилни ПДЧ плоскости. За хотелите, вилите и къщите под наем също имаме изкушаващи предложения - комплекти основи с матраци, походни легла и други. Изготвяме индивидуални ценови оферти, както и предлагаме ежемесечни намаления. Освен всичко това, доставката ни е безплатна до посочения от вас адрес в град София и покрайнините.
Сбъднете всички идеи за обзавеждане на спалнята ви, детската стая или къщата ви под наем. Ние, с радост ще удовлетворим желанията ви и ще предложим най-доброто за вас. Поръчката при нас е бърза и лесна, а доставката безплатна до София и цялата страна.