Облечете матрака със здраве - снимка

Матракът и здравето

Доброто настроение и добрият външен вид силно се влиаят от съня казват от матраци Paradise. Един от методите за премахване на стрса от деня, за свежест и релакс е ползването на висококачествени топ дамаски над матрака. Матраци Парадайс предлагат четери варианта за всеки повод.

Матраци с дамаска ALOE VERA

Със сигурност не е възможно да се изброят абсолютно всички полезни свойства, лечебни и козметични свойства на популярното растение Алое Вера, но неговия акстракт е уникален. Той действа успокояващо, свежо и подмладяващо на кожата, грижи се за нейния свеж вид и поддържа естественият и баланс. Тайната на ефекта тук е във фабричнотообработване на дамаската с този елексир. И ефектът се усеща моментално, още през първата нощ.

Дамаска Алое Вера

 

Матраци с дамаска LAVANDER

Това красиво на цвят и непретенциозно на външен вид растение е като природен психотерапевт за раздразнената нервна система на човека. То е чудотворен балсам за целия организъм, освобождавайки го от натрупания стрес и умора. Материята Лавандула съдържа модерно нововъведение - нанокапули с натурално лавандулово олио, чиято есенция се освобождава деликатно при всеки допир. Нежният и лек и аромат отпуска и релаксира сетивата.

Дамаска Lavander

►► Разгледайте матрак Lavender Duo с аромат на лавандула

Матраци с дамаска TEFLON

Иновативната дамаска има тефлоново нанопокритие , по патент на DuPont. Тефлоновото влакно е сигурна защита от проникване на различни течности към ядрото и  удължава с години живота на тъканта. Това е перфектната грижа за предразположените към различни алергии, бариера срещу прах, микроби и акри.

Дамаска Teflon

Матраци с дамаска COOLMAX

Влакното на дамаската Coolmax предпазва от задържане и образуване на влага. Шестоъгалната форма извежда влагата на повърхноста и бързо я изпарява. Това дава оптимална температура  на тялото и през лятото, което е гаранция за подходяща за качествен сън температура. Coolmax е дишаща, нежна и приятна луксозна материя, притежаваща перфектна терморегулация - сякаш сте обзавели матрака, на който спие с климатик.