Матраци с намаление -80% и подарък възглавници

 

Матрак Lavender Duo

Матрак Lavender Duo

SKU: ДЛД
ТЕД БЕД - матраци, спални, легла и други продукти за съня
Цена:
Наличен за експресна доставка!
Купи на изплащане
Безплатна доставка за всички села и градове!
Всички продукти и артикули, изложени в каталога на онлайн магазинa, се доставят напълно безплатно с куриеска фирма ЕКОНТ до всички села и градове на територията на Република България!

0700 200 22 - телефон за информация и поръчки

Поискай оферта за количества: изпрати запитване.
Поискай оферта за количества

Оферта за количества се изготвя само за поръчка за над 5 броя продукти.

Описание и характеристики

Двулицев матрак Lavender Duo - снимка

Двулицев матрак Lavender Duo

Двулицев матрак Lavender Duo предлага най-комфортната и най-предпочитаната система за сън - покет пружини и мемори пяна. Мулти покет пружините са с височина 12 см и са отличителна черта на матраците от най-висок клас. Те осигуряват великолепна поддръжка на гръбначния стълб и свобода на движенията, защото компактните пружини реагират индивидуално като не пречат на съня на партньора до вас. За разлика от стария тип бонел пружини, тези не скърцат, не изскачат и имат една от най-високите гаранции за качество.

Матрак Lavender Duo - позиция за сън

От едната страна на матрака е разположен слой от 2,5 см мемори пяна, която нежно следва извивките на тялото и предразполага към релаксация и дълбок сън. Термочувствителната пяна е идеална за зимния сезон, защото запазва топлината на тялото, а адаптирането й към формите на вашето тяло осигурява мекота и нежно обгръщане. От другата страна е разположен слой полиуретанова пяна, която е перфектна опора за гръбначния стълб през всеки сезон. Резултатът от използваните материали е ортопедичен матрак от най-ново поколение, предлагащ две страни с различно усещане. Най-атрактивна е дамаската на матрак Lavender Duo, която съдържа успокояващи нано капсули от лавандула, които действат антимикробно и антиакарно. При допир и движение, те освобождават деликатен лавандулов аромат, който действа успокояващо и релаксиращо върху организма. Отпуснете се с матрак Lavender Duo на матраци ТЕД и забравете за стреса и натрупаното напрежение на работното място. Предлага се и в еднолицев вариант.

►► Разгледайте еднолицев матрак Lavender Duo

Двулицев матрак Lavender Duo - разрез

Лавандула и ползите от нея:

  • Преборва безсънието - Лавандулата доказано подобрява качеството на съня.
  • Лекува депресията, намалява тревожността и стреса - Лавандулата действа благоприятно при психични разстройства като депресия и стрес. Лавандуловият армат гарантирано ще подобри вашето настроение и ще балансира емоционалното ви състояние. 
  • Облекчава главоболие и симтомите на мигрена - Ако страдате от често главоболие, то лавандулата ще се превърне в най-добрия ви приятел, защото действа успокоително и бързо премахва главоболието.

Лавандула - полезни свойства

  • Облекчава дихателните проблеми - Ако вие или децата ви страдате от алергии, запушване на синусите или имате астма, лавандуловият аромат ще освободи дихателните ви пътища и със сигурност ще дишате по-лесно. 
  • Облекчава болките в мускулите и ставите - Ароматът на лавандула спомага за ограничаване на нервните импулси, предаващи импулси за болка. 
  • Забавя процесите на стареене, грижи се за косата и кожата - Благодарение на естественито антисептично и антибактериално действие на лавандулата, тя повлиява добре различни кожни проблеми като екземи, псориазис, акне и други.

Характеристики на двулицев матрак Lavender Duo:

  • Пружинен пакет мулти покет с височина 12 см
  • Комфортна мемори пяна - 2,5 см
  • Полиуретанова пяна
  • Нетъкан текстил Spunbond
  • Висококачествен текстил с деликатен, успокояващ лавандулов аромат
  • Подходящ за деца и възрастни
  • Гарантира пълноценен, здравословен и спокоен
  • Степен на твърдост - средна и мека страна
Производител
ТЕД
Тип Матрак
Двулицев
Състав
Мемори пяна, Високоеластична пяна, Покет пружини
Твърдост
Среден към мек
Предимства
Висококачествена дамаска, Антибактериален, Ортопедичен, Заема формите на тялото, Деликатен лавандулов аромат, Успокояващо действие, Разпределя тежестта равномерно
Цип на калъфа
Не
Гаранция
10 години
Доставка
На руло
Вградена подматрачна рамка
Не
Натоварване
До 100 кг за единичен размер
Изработка в нестандартен размер
Не
Височина на матрак
21 см
Доставка и плащане

Доставка

Всички продукти и артикули, изложени в каталога на онлайн магазинa, се доставят напълно безплатно до всички села и градове на територията на Република България!

►►Подробна информация за доставкатa

Методи на плащане

  • Наложен платеж 
  • Банков превод
  • С картa
  • Чрез ePay.bg
  • На каса EasyPay
  • На изплащане с TBI
  • На изплащане с UniCredit

►►Подробна информация за методите на плащане

 

 

Купи на изплащане

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Оценки и мнения
Оставете вашето мнение
Оценявате: Матрак Lavender Duo
loader
Зареждане...

check-circle Вашият отзив беше изпратен, след като бъде прегледан ще бъде публикуван.

Връщане и замяна

В случай, че желаете да върнете или замените продукт, моля попълнете данните си и приложете снимки във форма за връщане или замяна.

Прочетете подробности за правото на отказ и на замяна на продукт в Общите условия на електронния магазин.

Може да харесате също
loader
Зареждане...