Детски матраци Блян

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

2 продукта

Филтри
Детски матрак Мики Джуниър
Детски матрак Мики Джуниър
от 91,00 лв.
Детски матрак Блянболино
Детски матрак Блянболино
от 156,00 лв.

Детски и бебешки матраци Блян

Сред най-добрите онлайн магазини, в които се продават матраци, спални и легла, и други спални аксесоари, е Mattro.net. В него можете да откриете широка продуктова гама продукти за спалнята, която включва различни марки и видове продукти, а измежду тях фигурират детски и бебешки матраци Блян. Магазинът Mattro.net доставя тези продукти безплатно до Варна, Силистра, Добрич, Русе, София, Сливен, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново, Пловдив, Кюстендил, Перник, Пазарджик, Видин, Плевен, Шумен, Благоевград, Свиленград, Велинград, Хасково, Ямбол, а също и до останалите населени места на територията на България.Екипът на матраци Блян се състои от висококвалифицирани професионалисти. Те държат на качествените проучвания и именно поради това постоянно следят новостите в индустрията, което включва тенденции, технологии и нововъведения в областта на материалите. Но не се ограничават дотук – те проучват състоянието на пазара. С това целят да открият разликата между търсенето и предлагането, за да разберат от какво се нуждаят потребителите.

Детски матраци Блян

Производство, размери, цени

Матраци Блян произвеждат своите продукти от екологично чисти материали, като по този начин всичките им матраци са безопасни за околната среда, както и за хората. Използват се качествени материали и материи, заедно с първокласни технологии за производство, за да се постигнат превъзходни продукти.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

И детските матраци, и бебешките матраци Блян съчетават множество отлични характеристики. Техните ядра са проветриви и свободно пропускат въздушните струи, които не позволява в тях да се развиват каквито и да било акари, бактерии и други вредни микроорганизми. Плюс това притежават ортопедични свойства, като по този начин се осигурява правилна поддръжка на гръбначния стълб по време на сън. Освен това матраците създават удобство и комфорт, а и цените им са изключително достъпни за всеки потребител.

Детски матраци Блян
Според мненията на потребителите, матраците за детски и бебешки легла Блян се характеризират с отлично съотношение между цена и качество, като комбинират удобството със здравословни свойства, здравина и издръжливост. Така се позволява създаването на комфортна среда за пълноценен и здравословен сън. Mattro.net с удоволствие ви предлага продуктите с марка Блян, като сред моделите са включени различни размери с различни цени. Но всички от тях са висококачествени, безопасни за употреба, анатомични, ортопедични и удобни. Издържат дълги години постоянно използване, като не променят свойствата си. Създават уютна, удобна и здравословна среда за сън за вашите деца. При това няма да се наложи да изхарчите всичките си спестявания, за да си ги позволите, тъй като цените са достъпни за всеки потребител.

loader
Зареждане...