Протектори за матраци - ТЕД
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Протектори за матраци - ТЕД

Протектори за матраци ТЕД

Обща информация

Марката ТЕД е добре позната на пазара като производител на матраци и спални продукти. Нейната продуктова гама включва протектори за матраци, които са изработени след множество щателно проведени пазарни проучвания. Екипите по производството също са изследвали внимателно самата индустрия за производство на протектори, за да са наясно с най-новите технологии и тенденции. Следователно можете да сте спокойни, че всеки надматрачен протектор ТЕД е с високо качество и е произведен по най-високите стандарти и изисквания в областта, така че да ви донесе комфорт и удобство.

Протекторите за матраци ТЕД ще удължат живота на вашия матрак. Те, също така ще го предпазят от повърхностно замърсяване или от повреждане. Няма да позволят спалното бельо да се събира или да се пързаля по повърхността на матрака. Притежават антистатичен ефект и разполагат с ластици в краищата си, за да можете лесно да ги закрепите за матрака.

Протектори за матраци ТЕД

Непромокаемите надматрачни протектори ТЕД няма да позволят в ядрото на матрака да навлязат никакви течности. Предимно биват изработени от полиестер, към който има добавен непромокаем слой.

Някои от протекторите са допълнително обработени, за да не позволят образуването на акари, бактерии и други вредни микроогранизми. Почти всички модели могат да се перат в пералнята, което прави поддържането на хигиена далеч по-лесно.

Протекторите ТЕД се предлагат в множество различни размери:

  • 60х120 см, 72х190 см, 80х200 см, 80х190 см, 90х190 см, 90х200 см, 100х200 см, 114х190 см, 120х190 см, 120х200 см, 140х190 см, 140х200 см, 144х190 см, 144х200 см, 160х190 см, 160х200 см, 164х190 см, 164х200 см, 180х200 см.

Същевременно цената им е изключително ниска, което ви дава шанс лесно да си ги позволите. Това бива потвърдено от мненията на потребителите, които не само са доволни от съотношението цена/качество, но и от всички останали прекрасни характеристики на продуктите.

Като цяло, имате възможност лесно да намерите точния за вас надматрачен протектор (дали ще е за двойно легло, за единично такова или протектор за бебешки матрак и т.н.), благодарение на наличието на различни размери, разнообразни модели, изработени от деликатни и висококачествени материи.

Протектор за матрак ТЕД - снимка

Протектори за матраци ТЕД в Mattro.net

В интернет пространството можете да откриете разнообразни онлайн магазини, но що се отнася до легла и спални, матраци и спални продукти, Mattro.net определено е един от лидерите. Той осигурява огромно разнообразие от всякакви артикули, които ще допринесат за по-пълноценния ви сън, като същевременно навигацията из сайта е улеснена и продуктите са разделени по категории, което ще ви помогне бързо да намерите търсените от вас артикули. На ваше разположение  са онлайн консултанти, към които можете да се обърнете, ако имате въпроси.

Mattro.net осигурява доставка на всяка покупка до Сливен, Силистра, София, Кърджали, Пловдив, Плевен, Пазарджик, Перник, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Ямбол, Шумен, Велико Търново, Хасково, Стара Загора, Кюстендил, Русе, Монтана, Видин, Ловеч, Разград, Велинград, Смолян и останалите градове и села на територията на България, при това напълно безплатно.