ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ БЛЯН

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Непромокаем протектор за матрак - Блян
Непромокаем протектор за матрак - Блян
от 26,00 лв.

ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ БЛЯН от Mattro.net

След като сте си купили матрак, замислете се, че най-добре ще е да добавите към него и надматрачен протектор, за да го защитите и да осигурите по-дълъг експлоатационен период. Този тип продукти имат множество полезни свойства, като при това цената на протекторите за матраци е изключително достъпна, което означава, че всеки потребител би могъл да си я позволи, без това да натоварва бюджета му прекалено много.

Протекторите за матраци Блян са изработени от нежни и деликатни тъкани, като осигуряват предпазване на матрака от замърсяване. Така удължават живота му, като същевременно ви донасят повече удобство. Те спират събирането или приплъзването на спалното бельо, създават комфорт и са елегантни, стилни и красиви.

Непромокаемите протектори за матраци Блян са създадени с TPU мембранни покрития, които предпазват от проникване на замърсяване и течности. Освен това са с антибактериални свойства, благодарение на проветривостта си.

Протектор за Матрак Блян

РАЗМЕРИ:

82х190 см, 90х200 см, 100х200 см, 120х190 см, 144х190 см, 160х200 см, 164х190 см, 180х200 см.

Тези висококачествени надматрачни протектори биват изработени по високи технологии и следват съвременни тенденции, като при производството им не се използват токсични или вредни материали и материи, а само екологично чисти такива. Производителите непрестанно проучват пазарното състояние и самата индустрия, за да успеят да ви предоставят онова, което търсите, с възможно най-добрите свойства и характеристики.

Протектори за матраци

ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ БЛЯН В MATTRO.NET

Ако сте решили, че ще си купите надматрачен протектор, можете да изберете да направите покупката онлайн. В този случай сред най-популярните онлайн магазини, които предлагат спални, матраци, легла и спални продукти е Mattro.net. В него навигацията е опростена, което означава, че лесно можете да намерите това, което ви е необходимо. Плюс това през цялото време онлайн консултантите ще са на ваше разположение, в случай че ви изникне въпрос или имате нужна от допълнителни помощ и съвет.

Mattro.net предлага множество артикули, сред които фигурират протекторите за матраци Блян, и ги доставят безплатно до Варна, Сливен, София, Враца, Бургас, Русе, Силистра, Добрич, Шумен, Ямбол, Велико Търново, Хасково, Казанлък, Разград, Ловеч, Перник, Плевен, Кюстендил, Стара Загора, Кърджали, Велинград, Свиленград, Калофер, Карлово и до всички други села и градове в страната ни.

Зареждане...