Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Възглавници Dream On

Сортирай по

Възглавници Dream On

За възглавници Dream On

Едно от най-важните качества на възглавниците е удобството и именно това предлага марката Dream On. Техните продукти осигуряват изключително високо качество и превъзходни характеристики, които ви помагат да се наспите пълноценно и да се събудите без схващания и болки във врата.

Можете да намерите ортопедични и анатомични възглавници Dream On. Тези модели имат отлични свойства, които им позволяват да осигурят правилна опора на гръбначния стълб в областта на врата и разпределят тежестта равномерно по цялата си повърхност. Този тип възглавници са изключително подходящи за тези от вас, които страдат от болести на гръбначния стълб в шийната област.

Също така, обаче, се произвеждат и възглавници Dream On от мемори пяна. Този материал има чудесното свойство да се нагажда по всяка извивка на тялото ви, за да създаде прелестно удобство и комфорт.

Възглавница Air Queen

Всяка една възглавница с тази марка е изработена с висококачествени технологии по съвременни тенденции, като са използвани само екологично чисти материали. Също така, използваните материи са деликатни, за да не предизвикват раздразнения на кожата. Производителите щателно проучват пазара, за да ви дадат именно това, което ви е нужно.

Възглавниците на Dream On са висококачествени, здравословни, с проветрива среда (което възпира развитието на акари, бактерии и други вредни микроорганизми), удобни, елегантни и стилни. Същевременно цената им е достъпна, което се потвърждава и от мненията на потребителите, които също потвърждават отличното качество на продуктите. Те твърдят, че възглавниците с тази марка създават неустоим комфорт, придават допълнителна елегантност на интериора на спалнята им, нежни са към кожата и ги освобождават от схващанията и болките при ставане сутрин.

Възглавница Gel Queen - снимка

Размери:

  • 50х70 см, 51х41х13 см, 59х39х16 см, 60х40х12/13 см, 67х43х13 см, 70х41х11,5 см, 70х41х12 см, 70х41х16 см.

Възглавници Dream On в Mattro.net

Множество онлайн магазини могат да бъдат намерени из интернет пространството, но когато става въпрос за легла, спални, матраци и аксесоари един от водещите е Mattro.net. Именно там можете да откриете възглавниците Dream On. Те ще ви бъдат безплатно доставени до Силистра, Пазарджик, Добрич, Плевен, Разград, София, Шумен, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Русе, Видин, Казанлък, Стара Загора, Ямбол, Благоевград, Хасково, Перник, Велинград, Монтана, Сливен, Кърджали, Кюстендил, а също и до всички останали села и градове в страната.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.