Легла и Спални Парадайс на ПРОМО цени от Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Легла/Спални - Парадайс

Легла и спални Парадайс

Обща информация за легла и спални Парадайс

Спалните комплекти на матраци Парадайс се отличават с функционалност и практичност. Но те също така са изключително стилни продукти, които ще донесат лукс на всяко спално помещение. Легла и спални Парадайс се предлагат в mattro.net. Този онлайн магазин, който е прочут с широката си гама матраци, спални, легла и други продукти за спалнята, ви предлага безплатна доставка на моделите на Парадайс до София, Велико Търново, Плевен, Бургас, Враца, Ловеч, Варна, Видин, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Монтана, Хасково, Добрич, Благоевград и всички други населени места на територията на Република България.
Производство, свойства, цени, размери на легла и спални Парадайс 

Спални и легла Парадайс

В производствения процес на спални и легла Парадайс са включени най-новите технологии в тази област, които са комбинирани с първокласни материали. Екипът на фабриката определено е съставен от изключителни професионалисти, които обичат винаги да знаят какви са нововъведенията в тази сфера, за да знаят как да ги приложат на практика и да постигнат още по-добри резултати. Но не пропускат и да проучат пазара и търсенето и предлагането на него, заедно с желанията на потребителите, за да знаят от какво имате нужда и да ви го дадат. Всички материали за спални и легла Парадайс са екологично чисти. Те по никакъв начин не биха могли да навредят на вас или на околната среда. Спални Парадайс могат да бъдат използвани с всички видове двулицеви матраци. Предлага ви се опцията да изберете дамаската и цвета на тапицерията. Някои модели имат повдигаща се рамка, като по този начин ви позволяват да съхранявате багаж в подматрачното пространство.
Не са пропуснати сгъваемите легла Парадайс, като се предлагат и хотелски легла с тази марка. Всяка една спалня Парадайс е със здрава и стабилна конструкция, която е изключително дълготрайна, за да можете да използвате продукта си дълго и да се наслаждавате на качествата му. В добавка към това, всички легла Парадайс се отличават с комфорт, практичност и носят стил и уют в дома ви.

 

Размери на спални и легла Парадайс:

  • 90 х 200 см
  • 120 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см

Цените на някои спални и легла Парадайс са малко високи, но други модели на същата марка пък са на доста по-ниска стойност, която би била по джоба на всеки потребител. Отличните  х арактеристики на тези спални и легла ги правят изключително желани на българския пазар, като същевременно мненията на клиентите за тя х  са позитивни и категорично показват, че качеството на всяка една спалня Парадайс е гарантирано високо. Продуктите до един са стабилни и здрави, ще ви служат дълго и вярно, без да ви създават неприятности. Всяко легло Парадайс се отличава с комфорт и удобство, като производителите не са пропуснали да внесат и стил, и лукс. Спални и легла Парадайс ще направят спалното ви помещение едно по-приятно място, в което с удоволствие ще се прибирате, за да се насладите на комфортна и удобна почивка. Стабилната им конструкция ви позволява да използвате максимално дълго тези продукти, като това е постигнато чрез комбиниране на правилните материали с най-съвременните те х нологии за изработване на легла и спални.