Детски матраци Парадайс с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци - Парадайс

Детски и бебешки матраци Парадайс

Обща информация

В случай, че търсите детски и бебешки матраци, то имате чудесната възможност да изберете такъв от комфорта на собствения си дом. Можете да постигнете това, благодарение на онлайн магазина Mattro.net. В него са събрани разнообразни модели матраци (а също така легла и спални, и други аксесоари за спалнята ви) на различни производители. Освен че предлага толкова различни възможности за избор, Mattro.net осигурява безплатна доставка на всички продукти до Бургас, Хасково, София, Сливен, Варна, Враца, Видин, Монтана, Силистра, Русе, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Стара Загора, Ямбол, Велико Търново, Шумен, Разград, Ловеч, Благоевград, Велинград, Добрич, Свиленград и всички други села и градове в България.Продуктовата гама на Mattro.net включва детски и бебешки матраци Парадайс. Тези продукти се изработват от професионалисти с голям опит в индустрията. Този екип държи да е в час с всички новости в сферата. Затова следят новите тенденции и технологии, а също така и са в крак с откритията в областта на материалите за производство на матраци. Плюс това провеждат проучвания на състоянието на пазара, за да установят потребностите на потребителите и да успеят да ги посрещнат.

Детски матраци Парадайс

Производство, размери, цени

Екипът на матраци Парадайс не използва токсични материали за производство на продуктите си. Те подбират 100% екологично чисти материали, за да осигурят пълна безопасност на околната среда и на потребителите. Също така са вградили само първокласни и съвременни технологии в производствения си процес и изпълняват всички стандарти за качество и безопасност в тази индустрия.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Матраците за детски и бебешки легла на Парадайс идват при потребителите на достъпни цени, което се потвърждава и от мненията на клиентите. Те споделят, че са доволни от съотношението на цената и качеството на тези продукти, както и от отличните им характеристики.

Детски матраци Парадайс
Всеки детски или бебешки матрак притежава свойството проветривост, благодарение на начина на изграждане на ядрото си. Това осигурява свободна въздушна циркулация. А това на свой ред води до елиминиране шансовете за развитие на бактерии, акари и други вредни микроогранизми. Но освен това тези матраци притежават свойството ортопедичност, което им помага да подкрепят гръбначния стълб по време на сън и да разпределят равномерно тежестта на тялото. Не са пропуснати удобството и комфорта. Но освен това продуктите се издръжливи и дълготрайни. Те ще ви служат дълги години, без да променят ни най-малко своите характеристики. А в допълнение към това тези качествени матраци ви биват доставени от Mattro.net напълно безплатно.