Детски матраци Магнифлекс на ТОП цени за всички размери
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци - Magniflex

Детски и бебешки матраци Магнифлекс

Обща информация

Ако искате да си купите нов матрак, то трябва да вземете предвид множество неща. Разбира се, едно от първите неща, които трябва да решите, е откъде да го закупите. Днес интернет навлезе в живота ни по много начини. И благодарение на този напредък имаме възможност да пазаруваме онлайн, докато седим у дома си. Именно с тази цел е създаден онлайн магазинът Mattro.net, където са събрани матраци, легла, спални и аксесоари на различни производители. Тези продукти ви биват безплатно доставени до Варна, София, Русе, Бургас, Сливен, Ямбол, Пловдив, Плевен, Перник, Благоевград, Велинград, Видин, Шумен, Разград, Свиленград, Враца, Стара Загора, Кюстендил, Кърджали, Велико Търново и останалите населени места в страната ни.Както споменахме вече, Mattro.net осигурява огромна продуктова гама, сред която фигурират детските и бебешки матраци Магнифлекс. Те се изработват от висококвалифицирани професионалисти, които са силно заинтересовани от всички нововъведения в индустрията и постоянно следят новите технологии, тенденции и открития в тази област, за да ги съчетаят в едно и да получат перфектни продукти. Но освен това проучват пазарното състояние, за да разберат какво е нужно на потребителите и да им го предоставят.

Детски матраци Магнифлекс

Производство, размери, цени

Нито един токсичен или вреден материал не се използва при производствения процес. Тъкмо обратното. При изработването на детски и бебешки матраци Магнифлекс се подбират единствено материали, които са напълно екологично чисти с цел да се запази безопасността на околната среда и на хората. Екипът по производството използва висококачествени технологии, за да изгради първокласни продукти.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Магнифлекс - снимка

Друг голям плюс на тези продукти е че тяхната цена е напълно достъпна за българските потребители. Всеки модел се предлага на разумни цени, при това без качеството му да намалее ни най-малко. Това се потвърждава от мненията на клиентите, според които матраците за бебешки и детски легла на Магнифлекс идват на превъзходно съотношение между цена и качество.Сърцевините на тези продукти се изработват от материали, които позволяват свободно движение на въздушните струи, за да се осигури отлична циркулация на въздуха, което води до голяма проветривост на ядрото. От своя страна тази проветривост не позволява в матраците да се развиват бактерии, акари или други вредни микроогранизми. Освен това продуктите са с ортопедични характеристики, което гарантира, че гръбначният стълб на вашето дете ще заеме правилната позиция, а тежестта на тялото ще се разпредели по цялата повърхност. Но бебешките и детските матраци с тази марка също така са удобни, комфортни, дълготрайни и издръжливи.