Топ матраци StepIn2Nature

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Топ матраците са отлично решение за подобряване на съня ви, като могат да се използват върху дивана или пък върху стария и неудобен матрак. Те навлизат все по-бързо в домовете на хората и стават все по-популярни. Топ матраци StepIn2Nature са изработени от фирмата за производство на матраци StepIn2Nature, която комбинира различни материали с положително действие върху човешкия организъм. Техният топ матрак е първият такъв на българския пазар, който е създаден с минерали.Ядрото на топера е изградено от високоеластична пяна в комбинация с аква мемори пяна. Тези два продукта са преминали обработка с минералите зеолит и турмалин. Високоеластичната пяна освобождава напрежението и осигурява отлична поддръжка на мускулите и мускулните групи. Докато аква мемори пяната реагира на по-ниска температура от мемори пяната, което ѝ дава възможността да създаде още по-голямо удобство, тъй като се нагажда още по-добре към извивките на тялото ви.

Топ матраци StepIn2Nature - снимка

Използваният зеолит помага детоксикацията на клетките, както и тяхната регенерация, като подпомага обмяната на веществата, пречиства бъбреците и жлъчката, намалява алергиите и напрежението, подобрява тонуса на мускулите, спомага за нормализиране на кръвното налягане и помага при безсъние. От своя страна турмалинът подпомага стабилизирането на психическото състояние, увеличава спокойствието и щастието, както и самочувствието.С други думи, топ матракът на StepIn2Nature осигурява здравословен и пълноценен сън, който ще ви осигури по-добро физическо и психическо състояние.

РАЗМЕРИ:

82 х 190 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 120 х 190 см, 120 х 200 см, 140 х 200 см, 144 х 190 см, 160 х 200 см, 164 х 190 см, 180 х 200 см

Цената на топ матрака е напълно достъпна за потребителите и това се потвърждава от мненията на предишни клиенти. Продуктът е изработен в съответствие с най-високите изисквания в индустрията, като екипът, отговарящ за производството му, постоянно следи както пазарното състояние, така и нововъведенията в бранша. Това позволява комбиниране на качествени технологии, съвременни тенденции и полезни материали, за да се създадат неустоими характеристики. Топерът осигурява стабилност, удобство, правилна опора на тялото и отлични свойства за релаксация, подобряване на физическия тонус и психическото състояние.

Топ матрак StepIn2Nature - снимка

ТОП МАТРАЦИ В STEPIN2NATURE В MATTRO.NET

Mattro.net от доста време е един от първенците сред онлайн магазините за спални продукти. В него ще откриете богата колекция от матраци, топ матраци, легла, спални, възглавници и аксесоари.Топ матраците StepIn2Nature заемат важна част от продуктовата гама на онлайн магазина Mattro.net и ще ви бъдат доставени безплатно до Добрич, Варна, Враца, Сливен, София, Стара Загора, Благоевград, Перник, Кюстендил, Русе, Видин, Бургас, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Хасково, Ямбол, Смолян, Монтана, Ловеч, Велинград и останалите населени места в страната.

loader
Зареждане...