Пролетно почистване - матраци

Пролетта и матраците

Пролетта настъпи и е време за какво…? Ами, разбира се, че за редовното и годишно пролетно почистване. Истината е, че колкото и да не искат да си го признават повечето хора, те правят генерално почистване и малко ремонтни дейности у дома именно тогава, напролет. Няма как да ги обвиняваме и съвсем не сме тук заради това. Напълно разбираемо е в това забързано ежедневие, което живеем, да не ни достига времето – особено пък за чистене. Но това, че правим само пролетно, като основно почистване вкъщи, трябва да ви говори за нещо друго. Това е времето, в което сте се заели с освежаването на дома, следователно сега е и моментът да направите всичко важно за уюта и красотата в интериора си. А от тук, на нас веднага ни хрумва, че по време на пролетното почистване е идеално и за малко ремонт, а също така и за нови придобивки, за някоя дребна, но ценна и важна инвестиция вкъщи. Защо не нови матраци?

►► Разгледайте матраци с намаление до -79%

Пролетно почистване на дома

Не сменяйте леглото, сменете матрака!

С пролетното почистване ще видите много проблеми у дома – включително и в спалнята. Когато почиствате зоната за сън обаче не се заблуждавайте, че трябва да смените леглото или спалнята. Всъщност, те са само основата на това, върху което спите. А сърцевината, същината са самите матраци. В тази връзка, може би точно сега е моментът да осъзнаете, че нещо в съня ви не е ок напоследък, че леглото ви не изглежда толкова привлекателно като преди. Защо смятате, че не сте доволни от гледката в спалнята дори след като сте почистили, проветрили, а даже и сложили нова украса? Именно заради това – защото гърбът ви още ви боли, матракът продължава да е хлътнал надолу, та макар и върху него да са постлани нови чаршафи!

Почистване

Пролетта – време за промоции на матраци!

Пролетното почистване е идеално за купуване на нови матраци и поради още една основателна причина. Предстоят много празници! Не, няма никакви традиции да се купуват нови матраци на празници, просто точно по това време по магазините се правят привлекателни отстъпки, предлагат се супер големи намаления, а и повече производители на матраци изкарват новите си колекции. В тази връзка, сега е времето, когато можете да си намерите по-изгодни матраци или обраното – да видите какво ново се предлага на пазара и да си направите сметка дали е по-добре да се възползвате от специалните оферти и промоции, или да инвестирате малко повече средства в нещо ново, модерно и иновативно. Ето сега е моментът, например, да изпробвате така нашумелите напоследък терморегулиращи матраци. Идва лято и ще ни трябват нови идеи за охлаждане вечер, нали така? С такива матраци това няма да е проблем, защото те имат свойството да регулират температурата и да я поддържат оптимална, т.е. стайна температура. Следователно, с такива матраци няма да има нужда и от климатик вечер, който както знаете е доста вреден за дихателните пътища, а и да не забравяме, че хаби много ток!

►► Разгледайте матраци от екологични материали

Пролетно почистване на спалнята

Е, скъпи приятели, настроихте ли се за малко пролетно почистване и за пазаруване на нови матраци за дома? Надяваме се да сте, защото осигуряването на комфорт и чистота у дома си заслужават!