Матраци ТЕД - пролетно намаление

В тон с пролетното настроение матраци ТЕД решиха да зарадват своите потребители с атрактивни промоции, които включват както матрак, така и възглавници и спални комплекти. Намаленията са от 20 до 30%. Еднолицевият матрак Торино вече можете да закупите с 20% отстъпка, възглавници с -25%, а за спалните комплекти получавате впечатляващите 30% намаление. Идеална възможност да подмените старото спално бельо с ново, качествено и с хубав десен.

►►Разгледайте матраци с намаление до - 75%

Пролетна промоция на матраци ТЕД

Еднолицев матрак Торино

Това е еднолицев матрак от най-висок клас, който Ви предлага перфектна позиция на тялото по време на сън, благодарение на 5см. слой от мемори пяна, която заема формата на тялото, премахва излишното напрежение и подобрява кръвообръщението. Моделът е с вградена подматрачна рамка, подходящ е и за използване с повдигащ механизъм.

►►Разгледайте еднолицеви матраци на промоция 

Еднолицев матрак Торино - снимка

 

Възглавниците, които може да закупите с отстъпка от 25% са следните модели: Мелодична възглавница, Lavender Sense, Multy 2>1 и Memo Spring. Всеки модел е с индивидуални характеристики. Може да изберете тази, която най-много подхожда на изискванията Ви. С Мелодичната възглавница може да се наслаждавате на любимата си музика докато релаксирате. Lavender Sense е с деликатен аромат на лавандула, който има успокояващо действие и помага на организма да се отпусне по-бързо. Multy 2>1 пък е модел, на който може да регулирате височината, така че да Ви е максимално комфортно. Memo Spring е възглавница от висок клас, с мини покет пружинки, които дават стабилна ортопедична опора на главата и раменете по време на сън.

►►Разгледайте възглавници на промоция

Възглавница Lavender Sense - снимка

Всички спални комплекти получавате с 30% отстъпка. Това Ви дава възможността да промените изцяло визията на спалнята си, само като смените своето спално бельо. Матраци ТЕД предлагат богат избор на десени, от които може да избирате.