детски матраци 65 160

Важността на правилния матрак за бебето или детето не може да бъде подценена. Качественият сън е от съществено значение за здравословното им развитие и растеж. Подборът на подходящ бебешки или детски матрак може да създаде комфортната среда, от която се нуждаят малките деца за спокоен сън, зареждащ ги с енергия. В тази статия ще ви представим някои ключови аспекти, които трябва да вземете предвид при избора на правилната твърдост на бебешки матрак или детски матраци.

Как да изберем правилната твърдост на бебешки матрак?

Когато избирате бебешки матрак, твърдостта му е от първостепенно значение. Бебетата имат нужда от матрак, който да осигури правилната подкрепа на тяхното деликатно тяло. Бебешките матраци са обикновено средно твърди или с по-висока степен на твърдост, за да се предотврати изкривяване на гръбначния стълб и други проблеми. Бебешки матрак се предлага в различни размери, като най-популярните са 60 / 120, 65 / 110, 65 / 135, 70 / 130 и 70 / 140 сантиметра. Изборът на размер зависи от големината на вашето бебе и размерите на креватчето.Опитайте се да изберете бебешки матрак, изработен от естествени и хипоалергенни материали. Те осигуряват добра вентилация и предпазват от алергии или раздразнения. Много подходящ модел е Антибактериален бебешки матрак на производител Stepin2Nature, чийто дизайн и обогатени с минерали съставни части, вложени в него, ще гарантира на вашето дете спокоен сън.

Как да изберем правилната твърдост на детски матраци?

Детски матраци 65 160

След като вашето бебе израсне и премине към детското легло, е време да мислите за по-подходящ матрак. Детските матраци са предназначени да осигуряват правилната опора и комфорт, като същевременно насърчават здравословното развитие на детето ви. При избора на детски матрак е важно да се има предвид възрастта и теглото на детето. По-големите деца могат да се нуждаят от по-твърд матрак, за да осигурят подходяща подкрепа на тялото им. Наблюдавайте предпочитанията на детето ви. Някои желаят по-твърд матрак, докато други предпочитат мек и удобен. Ако търсите детски матраци за твърда основа, може да предпочете по-мек матрак, който да осигури подходящ комфорт. В Mattro.net има голям асортимент от детски матраци, подходящи за подрастващи. Предлагат се в стандартни размери - детски матрак 72 / 190, 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 114 / 190, 120 / 200 - меки и твърди, като някои от моделите детски матраци се изработват и в нестандартни размери като например 65 / 160, 70 / 180 и други, така че да можете да го съчетаете идеално с вашите изисквания. Както и при бебешките матраци, може да заложите на детски матраци, изработени от естествени материали, които не предизвикват алергии и осигуряват добра вентилация. Може да разгледате детски матрак StepIn2Nature, който притежава антибактериални свойства и не позволява появата на нежелани микроорганизми. Неговите съставки спомагат за общата детоксикация на тялото, подсилват имунната система, а също така помагат на ума да се отпусне.

Бебешки и детски матраци - цени и безплатна доставка

Детски матрак 90 190 меки

Качеството на матрака е от съществено значение за здравословния сън на вашето дете. При Mattro.net сме изключително внимателни при избора на материали и технологии за производство, за да осигурим високо качество на всеки матрак. Предлагаме бебешки и детски матраци от естествени материали, антибактериални и хипоалергични, ежемесечно и на промоционални цени. Не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0885 545 060 или e-mail office@mattro.net, ако имате въпроси или се нуждаете от помощ при избора на подходящия бебешки или детски матрак за вашето дете. Ние сме на разположение да ви помогнем и гарантираме безплатна доставка за цялата страна, включително градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Русе, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник. Вашето удовлетворение е наш приоритет!