Изработване на подматрачни рамки с нестандартни размери

Подматрачни рамки с нестандартни размери

Важна част от комфорта, който осигурява един двулицев матрак е изборът на подматрачна рамка. Правилният избор за най-подходящите матрак и подматрачна рамка е когато те са индивидуално избрани според нуждите на всеки клиент. Това неизбежно води до здравословен сън и хармоничен живот. Затруднение при закупуването на подматрачна рамка клиентите срещат, когато имат нестандартни размери на леглото си. Това не е проблем! Производителите лидери в изработката на подматрачни рамки и матраци  са помислили за всички клиенти и могат да удовлетворят техните нужди.

Подматрачни рамки с нестандартни размери и механизми

Стандартни размери при подматрачните рамки

Българските производители матраци Mattro и Росмари, предлагат богат избор на подматрачни рамки, изработващи се както в стандартни размери - 72/190 см, 82/190 см, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/200, 164/190, 180/200, така и в нестандартни размери, по желание на клиента.
Всички подматрачни рамки от Матро се изработват в нестандартни размери. Богатата гама от предложения дава на клиента избор от бюджетни и лукс варианти. Като и при двата, качеството е от най - висок клас.
За да изчислите цената, на подматрачна рамка с нестандартен размер, е нужно да видите в описанието на продукта, дадена ли е  цена на м2 за нестандартен размер.
В този случай, цената се формира като изчислите площта – ширина по дължина и умножите по посочената от производителя стойност на м2.

Подматрачни рамки с нестандартни размери - схема

Изчисляване на цена за подматрачна рамка с нестандартен размер

При производителите РосМари и Матро, изчисляването е като цената се приравнява към цената на следващия по големина размер, изключение  правят размери над 200 см, тогава цената се формира на м2.

Изчисление на м2:
За размер 125 х 185 см. Пример : 1,25 х 1,85, умножено по цената на м2.
Изчисление за фирмите РосМари и Матро:
Пример: Ако искате да си поръчате нестандартен размер подматрачна рамка Лукс (с регулиране на твърдостта) на фирма Матро – за размер 85 х 185 см, цената се преравнява на следващия по - големина  размер.
Пример за размери над 200 см – ширина или дължина, на фирмите РосМари и Матро.
Нестандартен размер 200 х 220 см, подматрачна рамка Стандарт от РосМари, се  изчислява по формулата 2.00 x 2.20, умножено по цената на м2.
Поръчката си за нестандартни размери може да направите на националния телефон 0700 200 22, или на нашия имейл като ни изпратите следната информация:
 - вашето име и фамилия
- мобилен телефон за връзка
- адрес за доставка
- името и размера на желания продукт

Евтини подматрачни рамки

Безплатна доставка на подматрачни рамки

Бързо и лесно може да направите и поръчка през сайта ни Mattro.net, като отбележите в допълнителни бележки нестандартните размери на избрания от вас модел подматрачна рамка. При затруднение и нужда от помощ, в изчислението на цената, и изборът на нестандартни размери, на подматрачната ви рамка, не се колебайте свържете се, нашите консултанти са на разположение за вашите въпроси. Въпреки нестандартните размери на избрана подматрачна рамка, тя ще бъде доставена в най-кратък срок от производителите. Mattro.net ви осигурява безплатен транспорт не само до големите градове Варна, Бургас, София, Пловдив, Димитровград, Стара Загора, Велико Търново, също и до всяко малко населено място.