Матраци ТЕД с любов към света

Матраци ТЕД - вече повече от две десетилетия брандът е еталон за високо качество и грижа към клиента. В огромната модерна фабрика в гр. Пловдив работят най-големите специалисти в областта на изработка на матраци, възглавници и други продукти за спалня. Те влагат своите познания и енергия в нашите матраци, във вашите матраци, в матраците на хиляди хора по света. Може би не знаехте, но матраци ТЕД изнася голяма част от продукцията си извън пределите на родината ни. Може би ви е странно, но производителят обзавежда хиляди домове в развити световни страни като Франция, Германия, Канада, Япония и Южна Корея. Голяма част от техните жители познават и обичат нашата българска продукция.

Светът обича матраци ТЕД

►► Разгледайте еднолицеви матраци ТЕД

На 20-ти февруари 2014 година в национален ефир стартира рекламна кампания, включваща французойка, канадска гражданка, японка и германец, спящи на матраци ТЕД и изказващи своето възхищение. Целта на кампанията е да покаже на българските потребители и партньори, че българските продукти са високо ценени и зад граница, заради отличното качество, несравнима изработка и достъпни цени. Слоганът на кампанията е Светът обича ТЕД, ТЕД обича теб, което е още един призив към потребителя да заложи на българска марка, която може да предложи достатъчно комфорт, а и качество.

Матраци ТЕД - с любов към теб

Продукцията на матраци ТЕД

ТЕД-БЕД ЕАД няма специални продукти за външния пазар. И у нас, и в чужбина, брандът предоставя едни и същи артикули, защото националността е просто формалност. Всеки потребител, независимо от неговия произход, има нужда от здрав и необезпокояван сън, за да се чувства добре, за да работи и да се развива, за да обича и да се забавлява. ТЕД имат реализирани над 150 продукта, като всяка година произвеждат около 15 нови продукта, защото знаят, че човек се развива, че технологиите се развиват и светът се променя непрекъснато. Точно за това ТЕД-БЕД са в хармония с теб и със света. И точно затова са световно признати - седем поредни години са носители на Златен медал на Международен панаир Пловдив. Това са и причините всички останали производители да взимат пример от тях!

Светът обича матраци ТЕД - Япония

 

►► Разгледайте двулицеви матраци ТЕД с намаление до -60%

Навиците за сън на различните нации

Във връзка с рекламната кампания, матраци ТЕД предоставиха в публичното пространство малко повече информация относно навиците за сън на различните нации, които брандът вече е проучил основно, във връзка със създаването на продукти за сън за тях. Нашата първа спирка от тази разходка из сънищата на народите е Германия.
Всеизвестен факт е, че немците са трудолюбиви и много дисциплинирани. Затова не е тайна, че те предпочитат да започнат деня си рано, за да приключат по-рано с ангажиментите си. Сигурно ще се изненадате, че повечето от тях си лягат много рано - към 21:30, най-късно 22:00ч. Сутрин също стават по-рано от другите нации. Честа гледка е сутрин в 5:45 ч. да пътуват с чаша кафе в метрото, в отлично настроение и с усмивка. Германците спят средно по 7 часа и 1 минута, като си позволяват не повече от 15 минутки излежаване, преди да станат.

Ритуалът на тази нация, преди сън, е да проветряват дълго време спалното си помещение. Това е много правилно действие, защото свежият въздух подпомага по-бързото заспиване, а и ни предпазва от прах, влага и други вредители. В немската провинция Бавария имат странни порядки, що се отнася до предпазване от зли сили и кошмари. Често слагат букетче от цъфнало мушкато под възглавницата си, за да се спасят от това. Сигурно няма да ви изненадаме с факта, че немската нация предпочита матраци и легла, вдъхновени от природата, в които са използвани екологични материали.

Ако все още не сте запознати с прекрасните продукти на ТЕД-БЕД ЕАД, ви препоръчваме да го направите. Независимо какъв продукт за спалня ви е необходим, матраци ТЕД ще ви изненадат с различни вариации, от които със сигурност ще изберете своя продукт. Онлайн магазинът mattro.net е официален партньор на бранда, където продуктите ТЕД се  предлагат със страхотни отстъпки и интересни подаръците. Освен това, нашият онлайн магазин доставя напълно безплатно в цялата страна, за абсолютно всички градове и села!