Матрак с аромат на канела - ароматерапия за вашите сетива!

Канелата е подправка, позната още от древността. Повечето от нас я свърват с невероятния вкус, който придава на различни ястия. Освен пленителен аромат и изключителен вкус, тя притежава много полезни свойства. Канелата е подправка, която се добива от кората на вид лаврово дърво. Канелата намира приложение в много области - кулинария, парфюмерия, козметика и дори при лечението на някои заболявания, но с всеки изминал ден се потвърждават все повече ползи и за здравето ни.

►►Разгледайте матрак Канела Уно Мемори и неговите цени

Матраци с канела

►►Разгледайте матрак Canella Life и неговите цени

Канелата вече намира приложение и при изработката на матраци

Поради доказаното антибактериално и антиалергично дейтвие на канелата, напоследък нейнате натурални съставки намират приложение при изработката на матраци. Установено е, че 99,9 % от вирусите и бактериите не могат да виреят при наличието на канела, а мощните й етеричи масла са известни с антимикробните си действия. Това е подправката на второ място по съдържание на антиоксиданти, а нейният затоплящ ефект е бил известен още от древността. Тя улеснява заспиването и подобрява качеството на съня! Повлиява благотворно състояния, свързани с чести събуждания през нощта и невъзможност за повторно заспиване.

Чрез добавената натурална канела в ядрото на матрака си осигурявате енергия, спокоен сън и максимална почивка! Избирайки матрак с канела, ще преборите досадното безсъние и ще дарите на вашите сетива една невероятна ароматерапия, която ще ви поддържа свежи и енергични през целия ден!