Матраци с Тефлон - матраци Paradise

Дамаска с тефлоново покритие е най-новото на българският пазар. Предлага се от българската фирма Некрато, която произвежда матраци Парадайс. И макар първата асоциация с тефлон да е тиган, тук става дума за нещо много по приятно при допир - памучен плат, в който са втъкани нишки със специално нанопокритие от Teflon по патент на DuPont.

►►Разгледайте еднолицеви матраци Парадайс и техните цени

Матраци с тефлон

►►Разгледайте двулицеви матраци Парадайс и техните цени

Новата дамаска запазва всички качества на матраците (като анатомичност и ортопедичност) и добавя нови към тях. Специалното тефлоново влакно удължава живота на тъканта, защото я предпазва  от проникването на течности в него. Ако забършите попадналата върху матрака течност със суха кърпа, няма да остави неприятни петна и миризми. Така спокойно може да си позволите разкоша да закусвате в леглото, без да се страхувате, че кафето ви ще се разлее. Матраците със специална дамаска са изключително подходящи за деца и възрастни, или болни хора, чиято постеля изисква по-добра хигиена. Друг плюс на патентованите наночастици на Teflon е да превръщат горният слой в бариера срещу прах, микроби и акари, които иначе потъват в матрака и тормозят предразположените към алергия. Започваме да използваме вносни дамаски с тефлоново покритие за серията от латексови матраци. Повишаваме качеството на нашите продукти, но без да покачваме цените им.

Дамаска Тефлон

Целта е да задоволим и най-претенциозните ни клиенти, като направим максималното за тяхната пълноценна почивка, каза управителят на фирмата Златан Кралевски. Посетителите на www.mattro.net могат да изберат между 20-ина модела. Според тях има както продукти за масовия потребител, така и артикули от най-висок клас за хора с по- големи изисквания. В каталога на матраци Paradise ще намерите пружинни, латексови матраци, а също и такива, изработени от т.нар. Memory foam - изключително модерен материал, благодарение на който матракът заема формата на тялото и го обгръща по време на сън.