Нов модел двулицев матрак Elia

Матрак Elia e нов продукт, разработен от матраци Mattro. Моделът е мек и изключително удобен, като в момента е с 50% процента отстъпка от редовната цена, което го прави възможно най-добрата инвестиция за вашия дом! Сърцевината му е от висококачествена ND пяна, която е силно еластична и не се деформира с годините. От едната му страна е заложен профилиран слой мемори пяна.

Матрак Elia - снимка

Мемори пяната създава усещане за приятно потъване, като следва всяко ваше движение. При нея тялото има възможност само да избере най-подходящата позиция, в която да застане - предимство, което прави матрака подходящ за хора с болки в гърба и кръста. Релефната повърхност създава лек масажиращ ефект, като едновременно с това драстично се намалява напрежението в зоните на натиск.

Матрак Elia - разрез

Основното предимство, което отличава двулицев матрак Елиа e неговата иновативна дамаска с втъкани в нея капсули от маслина. Присъствието ѝ в дамаската спомага за поддържането на кожата нежна и добре хидратирана, като едновременно с това укрепва нейния имунитет. Моделът разполага с избор от две страни за спане - лятна и зимна. Матрак Elia гарантира един съвършен сън и безкрайна наслада за сетивата!