Green Life - нов еко матрак

Green Life е двулицев матрак от ново поколение, част от Green колекция на матраци Mattro, чиято основна цел е създаването на продукти за съня от екологично чисти материали. Моделът съчетава в себе си комфорт и лукс, и в същото време се грижи за Вашия здравословен и качествен начин на живот. Продуктът предлага две страни с различна твърдост, тъй като е съставен от покет пружини, индивидуално пакетирани в джобчета от нетъкан текстил, и 2,5 см мемори пяна, която запомня извивките на тялото Ви и придава нежна мекота.

Матрак Green Life - снимка

Изработката на матрак Грийн Лайф притежава изключителни характеристики, включващи напълно иновативна и екологична технология при свързването на отделните компoненти и слоеве в съдържанието на модела. Калъфът е от 100% памук и е преминал през специална антиакарна и антиалергична обработка, което прави този матрак подходящ за хора с алергии или чувствителна кожа. Белгийският текстил придава изтънченост на дамаската, а делимият цип  улеснява употребата на матрака и гарантира хигиенична среда за сън и почивка. Дишащата структура осигурява свободно циркулиране на въздуха и проветривост, което не позволява образуването на вредни микрооганизми и бактерии.

Матрак Green Life - разрез

Двулицевият матрак е със средна степен на твърдост и с висока ортопедичност, което ще осигури на Вашето тяло правилната поза за сън, без излишни натоварвания в областта на гръбначния стълб. За да бъдете в хармония със себе си и с природата, прегърнете тази "зелена идея" и заживейте един здравословен и екологичен начин на живот!