Средни към твърди матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

49-53 от 53 продукта

Филтри
Матрак Vital Soya
Матрак Vital Soya
от 1219,00 лв.
Матрак Tactum
Матрак Tactum
от 1209,00 лв.
Матрак Perla Gold
Матрак Perla Gold
от 295,00 лв.
Матрак Комфорт Айс
Двулицев матрак Комфорт Айс
от 369,00 лв.
Матрак VertheSlapping
Матрак VertheSlapping
от 2026,00 лв.

Средни към твърди матраци: Идеалният избор за качествен сън

Изборът на матрак е критичен аспект от поддържането на добро здраве и качество на съня. Сред множеството варианти на пазара, средно твърдите към твърди матраци се открояват като предпочитан избор за много хора. Този тип матраци предлага уникална комбинация от подкрепа и комфорт, което може значително да подобри качеството на съня и да намали риска от болки в гърба, кръста и други проблеми с опорно-двигателния апарат. Точно подбраният матрак може да бъде решението за по-добър сън, по-добро здраве и по-щастлив живот.

Средно твърд към твърд матрак - цени

Средно твърд към твърд матрак - защо да изберем точно такъв модел?

Средно твърдите към твърди матраци са перфектни за хора, които търсят баланс между подкрепа и комфорт. Ето няколко причини, поради които този тип матрак може да бъде най-добрият избор за вас:

Подобрена подкрепа за гръбначния стълб: Твърдостта на тези матраци помага за поддържането на правилна позиция на тялото през цялата нощ, което е особено важно за хората с болки в гърба.
Универсалност: Средно твърдите към твърди матраци са добър избор за почти всеки тип спящ – било то по гръб, на страна, или по корем, предлагайки удобство без компромиси.
Минимално прехвърляне на движение: Тези матраци са идеални за двойки, тъй като минимизират прехвърлянето на движение. Ако ваш партньор се обръща или става през нощта, вашето сънно пространство остава непроменено.
Дълготрайност: Средно твърдите към твърди матраци често са по-издръжливи и запазват формата и подкрепящите си свойства за по-дълъг период от време в сравнение с по-меките матраци.

Тези матраци са подходящи най-вече за хора със средно до високо телесно тегло, тъй като предлагат необходимата подкрепа, която предотвратява прекомерното потъване в матрака, което може да доведе до неудобства и болки. Също така, ако страдате от болки в гърба или други мускулно-скелетни проблеми, средно твърдият към твърд матрак може да предложи облекчение и подобрение на вашето общо здравословно състояние.

Изборът на правилния матрак е субективен и зависи от индивидуалните предпочитания и нужди. Вземете предвид вашето лично усещане за комфорт, както и здравословните ви състояния и спални навици, за да направите най-информирания избор за вашето благополучие.

Средно твърд към твърд еднолицев или двулицев матрак

Средни към твърди матраци - разнообразие от модели

Изборът на правилния матрак е ключов за осигуряването на здравословен и възстановяващ сън. В зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди, пазарът предлага различни видове матраци, включително еднолицеви и двулицеви варианти с различна степен на твърдост. Средно твърдите към твърди матраци се открояват със своята универсалност и способност да предложат както подкрепа, така и комфорт.

Средно твърд към твърд еднолицев матрак

Еднолицевият матрак със степен на твърдост от средно твърда към твърда е предпочитан избор от много клиенти, като можем да откроим няколко модела. Един от бестселърите е еднолицев матрак Air Flex Plus на матраци Mattro, който комбинира подкрепа от високоеластичното си ядро и допълнителен комфорт от слой мемори пяна. На матраци ТЕД се откроява Silver Exclusive, а на матраци НАНИ Каспия Полифлекс. Всички с несъмнени положителни качества и многобройни доволни клиенти.

Двулицев матрак средно твърди към твърд с покет пружини, мемори пяна и др.

Двулицев матрак средно твърд към твърд с покет пружини, мемори пяна или друг вид материал е също един от най-търсените варианти. В тази категория попадат модели на матраци Mattro (Premium Soya с мемори пяна, Air Slim), матраци Магнифлекс (Silvercare, Riviera), Тед (Silver Exclusive, Nord Star) и много други.

Изборът между еднолицев и двулицев матрак средно твърд към твърд зависи от личните предпочитания, нужди за сън и бюджет. И в двата случая, купувачите могат да очакват висококачествен продукт, който обещава подобрение на качеството на съня.

Среден към твърд матрак - избор според размер и цена

Размерът и цената на матрака са два основни фактора, които трябва да бъдат взети под внимание при покупката.

Средни към твърди матраци - размери

Средно твърди към твърди матраци - размери

Наличните размери на средно твърди към твърди матраци могат да отговарят на широк спектър от нужди и пространства. От стандартните единични (72/190, 72/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200) и двойни размери (140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200) до по-големи кинг сайз (180/190, 180/200 и 200/200), има варианти за всяка спалня. Изборът на подходящия размер зависи от личните предпочитания, размера на спалното пространство и дали матракът ще се използва индивидуално или от двама души. Правилният размер гарантира комфорт и достатъчно място за движение през нощта.

Средно твърди към твърди матраци - цени и намаления

Ценовият диапазон на средно твърдите към твърди матраци може да варира в зависимост от марката, размера и материалите. Въпреки това, често се предлагат промоции и намаления, които правят тези матраци още по-достъпни. Потребителите могат да се възползват от намаления до -80% при определени продажби, което прави възможността за закупуване на висококачествен матрак още по-привлекателна. Важно е да се следят текущите оферти и да се използват онлайн ресурси за сравнение на цени, за да се намерят най-добрите сделки.

Средни към твърди матраци - безплатна доставка

Среден към твърд матрак с безплатна доставка

Безплатната доставка улеснява процеса на закупуване, като елиминира допълнителните разходи за транспорт. Това прави покупката на нов матрак още по-удобна и достъпна, особено за онези, които предпочитат онлайн пазаруването. Доставките се извършват из цялата страна, като обхващат от най-малкото населено място до големи градове и региони, включително Русе, Търговище, Пловдив, София, Варна, Трявна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Монтана, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Благоевград, Шумен, и Перник. Това гарантира, че независимо от вашето местоположение, можете да се насладите на удобството и качеството на вашия нов матрак без допълнителни грижи.

За допълнителна информация относно продуктите, текущите промоции, и условията за доставка, можете да се свържете с нас чрез нашия уебсайт или на телефонния ни номер 0885 545 060. Нашите специалисти са на разположение да ви помогнат с избора на идеалния матрак и да отговорят на всички ваши въпроси, за да осигурят максимално удовлетворение от вашата покупка.

loader
Зареждане...