Матраци с профилирана пяна

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

49-54 от 54 продукта

Филтри
Матрак Ergo Disc
Матрак Ergo Disc
от 533,00 лв.
Матрак Comfort
Матрак Comfort
от 236,00 лв.
Матрак Покет Айс
Матрак Покет Айс
от 341,00 лв.
Еднолицев матрак Комфорт Айс
Еднолицев матрак Комфорт Айс
от 294,00 лв.
Матрак Комфорт Айс
Двулицев матрак Комфорт Айс
от 369,00 лв.
Матрак Амар NEW
Матрак Амар New
от 632,00 лв.

Матраци с профилирана пяна от Mattro.net

В търсене на перфектния си матрак, всеки от нас се стреми към най-доброто съчетание между комфорт, поддържане на тялото и цена. Матраците с профилирана пяна предлагат именно това - революционно качество на сън, благодарение на иновативната си технология. В тази статия ще се спрем на всичко, което е необходимо да знаете за тях - от ключови характеристики до размери и цени, както и предлаганата от нас безплатна доставка до всяка точка на страната, включително Русе, Пловдив, София и много други градове.

Матраци с профилирана пяна цени

Матраци с профилирана пяна - предимството на масажиращият ефект

Матраците с профилирана пяна не само гарантират поддържане и комфорт, но също така предлагат масажиращ ефект, благодарение на уникалната си структура. Този масажиращ ефект подобрява кръвообращението и облекчава мускулното напрежение, предлагайки усещане за релаксация и благополучие. Подобрява качеството на съня, като същевременно допринася за здравословния начин на живот.

Подборът на правилния размер и модел матрак е съществен за оптималното изживяване на комфорт и поддръжка. Ние разбираме, че всяко тяло е уникално, и затова предлагаме широка гама от размери и модели, които да отговарят на индивидуалните необходимости на всеки клиент. Без значение дали сте в търсене на компактен матрак за единично легло или просторен двоен вариант за вашата спалня, нашите матраци с профилирана пяна предлагат идеалното решение.

Матрак с профилирана пяна - размери и цени. Намерете идеалния.

Матрак с профилирана пяна размери цени

При избора на матрак, един от най-важните аспекти е неговият размер. Нашият асортимент от матраци с профилирана пяна включва разнообразие от размери, за да удовлетвори всяка нужда и предпочитание. Предлагаме следните размери, от които ще намерите точния матрак за вашето спално пространство:

Компактни размери за единични легла: 72/190, 72/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 100/190, 100/200
По-големи/междинни размери: 114/190, 114/200, 120/190, 120/200
Двойни размери за спалня: 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200
Кинг сайз: 180/190, 180/200, 200/200

Цените варират в зависимост от размера и спецификите на избрания модел. Всеки един клиент може да се възползва от нашите интригуващи намаления до -80%, които правят висококачествените матраци с профилирана пяна още по-достъпни.

Предлагаме безплатна доставка до адреси из цялата страна, в това число и градове като Видин, Хасково, Кюстендил, Русе, Ямбол, Пловдив, Добрич, София, Варна, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Благоевград и много други. Вашето удобство е наш приоритет, и затова се стремим да доставим поръчания от вас матрак бързо и лесно до вашия дом.

Матрак с профилирана пяна - еднолицев или двулицеви. Как да изберем?

Изборът между еднолицев и двулицев матрак зависи от личните изисквания и нужди. Еднолицевите модели са перфектни за търсещите стабилност и поддържане, докато двулицевите предлагат възможност за обръщане според сезона или личните предпочитания за твърдост. Като бестселъри сред моделите с профилирана пяна можем да откроим еднолицев матрак Венера Лукс Кул Гел, както и двулицев матрак Flexo Memory на матраци Mattro.

Матраци с профилирана пяна - безплатна доставка

Защо да изберете матрак с профилирана пяна от нас?

Нашата компания предлага матраци с профилирана пяна, които са върхът на иновациите в комфорта и здравословния сън. С продукти на водещи производители като Mattro, ТЕД, НАНИ и много други, намаления до -80%, конкурентни цени, разнообразие от размери и модели, както и безплатна доставка до всяка точка на България, ние сме вашето най-добро решение за качествен и възстановяващ сън.

За повече информация, поръчки или консултации ни се обадете на тел. 0885 545 060 или се свържете с нас чрез електронната поща office@mattro.net. Нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви помогнат в избора на идеалния матрак за вас.

Изборът на матрак с профилирана пяна е инвестиция във вашето здраве. Със своите уникални характеристики, тези матраци предлагат оптимален комфорт и поддръжка, гарантирайки качествен и възстановяващ сън. Възползвайте се от нашите намаления и безплатната доставка до всяка точка на страната, за да си подарите съня, за който винаги сте мечтали.

loader
Зареждане...