Матраци с мемори пяна

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

97-120 от 158 продукта

Филтри
Матрак Portofino
Матрак Portofino
от 877,00 лв.
Матрак Maestro Dual
Матрак Maestro Dual
от 2925,00 лв.
Матрак Viscoelastic
Матрак Viscoelastic
от 582,00 лв.
Матрак Anatomic Visco
Матрак Anatomic Visco
от 473,00 лв.
Матрак Termal Visco
Матрак Termal Visco
от 706,00 лв.
Матрак Termal Visco - grey
Матрак Termal Visco - grey
от 706,00 лв.
Матрак Confort Visco
Матрак Confort Visco/Viscoplus
от 783,00 лв.
Матрак Naturtea
Матрак Naturtea
от 653,00 лв.
Матрак Бахама Мемори Duo Lux
Матрак Бахама Мемори - Duo Lux
от 888,00 лв.
Матрак Naturcomfort Deluxe
Матрак Naturcomfort Deluxe
от 1379,00 лв.
Матрак Riviera by Pierre Cardin
Матрак Riviera By Pierre Cardin
от 1089,00 лв.
Матрак Perche No
Матрак Perche No
от 491,00 лв.
Матрак Ortorelax
Матрак Ortorelax
от 445,00 лв.
Матрак Ti Amo
Матрак Ti Amo
от 619,00 лв.
Матрак StepIn2Nature
Матрак StepIn2Nature
от 498,00 лв.
Матрак Virtuoso
Матрак Virtuoso
от 5800,00 лв.
Матрак Armonia Dual
Матрак Armonia Dual
от 2489,00 лв.
Матрак Infinity
Матрак Infinity
от 749,00 лв.
Матрак Модена
Матрак Модена
от 397,00 лв.
Еднолицев матрак Gala Memory
Еднолицев матрак Gala Memory
от 396,00 лв.
Матрак Viola Memory
Матрак Viola Memory
от 594,00 лв.
Матрак Silver Hybrid
Матрак Silver Hybrid
от 436,00 лв.
Матрак Magnicool Gel
Матрак MagniCool Gel
от 1569,00 лв.
Матрак Виско Плежър с цип
Матрак Виско Плежър с цип
от 448,00 лв.

Матрак с мемори пяна - революция в комфорта на съня

Пълноценният сън е основополагащ за нашето физическо и психическо здраве. Той възстановява енергията, влияе положително на паметта, настроението и общото благополучие. За да се радвате на качествен сън, е важно да си осигурите правилните продукти за спане. Матраците с мемори пяна се наложиха като един от най-предпочитаните избори за подобряване на качеството на съня през последните години. Благодарение на забележителните си свойства да се адаптира спрямо формата на тялото, мемори пяната предлага несравним комфорт и поддръжка, което я прави перфектен избор за хора с различни нужди и предпочитания по отношение на съня.

Еднолицеви и двулицеви матраци с мемори пяна по поръчка цена

Матрак с мемори пяна - полезна информация

Матраците с мемори пяна се отличават със способността си да запомнят извивките на тялото, реагирайки на неговата температура и тежест. Това спомага за отлична поддръжка и комфорт, като същевременно намалява напрежението в тялото. Може да откриете евтини еднолицеви - с подматрачна рамка, двулицеви матраци с мемори пяна, с покет пружини, бонел и безпружинни модели на различни производители - Mattro, Нани, Парадайс, ТЕД и други, както и италиански - Магнифлекс, ISLEEP. Еднолицеви матраци с мемори пяна са с подматрачна рамка, някои от типовете двулицеви са с различно усещане на всяка от страните. Съчетанието на матрак от покет пружини с мемори пяна предлага отлична поддръжка и комфорт, покет пружините гарантират добра вентилация и независима поддръжка на различните части на тялото, докато мемори пяната добавя допълнително мекота и адаптивност. Ако изберете комбинация от бонел пружини или високоеластична пяна с мемори пяна също ще си набавите удобство и комфортно усещане.

Италиански матраци с мемори пяна

Матраци с мемори пяна - мнения

Мнения на потребителите често подчертават преимуществата на матраци с мемори пяна, като перфектен комфорт, подобряване на съня и намаляване на болките в гърба и ставите. Te са инвестиция за вашето здравословно състояние и качество на съня. Благодарение на техните уникални свойства за адаптация и комфорт, се постига изключителна поддръжка и могат значително да подобрят вашето благосъстояние. Много хора откриват, че тези матраци са идеални за различни пози на сън, предлагайки възстановяващ и релаксиращ сън.

Матрак с мемори пяна - производители, цена и размери

В Mattro.net ще откриете обилна гама от артикули с мемори пяна на ниски цени, с отстъпки до -80% от водещи марки като матраци Mattro, ТЕД, Магнифлекс, Нани, Блян, Парадайс и други. Всяка от тях се отличава с уникални характеристики и технологии, които спомагат за качествен и здравословен сън. Цена на матраци с мемори пяна варира спрямо марката, технологията, типа - еднолицеви или двулицеви, и размера, като размерите са многообразни от единични до големи двойни размери - 82 х 190, 90 х 200, 114 х 190, 120 х 190, 120 х 200, 140 х 190, 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200, имаме и опция за изработка на нестандартни размери по поръчка, за да сме спокойни, че ще откриете перфектния матрак, който да припокрива всички ваши предпочитания и нужди  за идеален сън.

Матраци с пружини и мемори пяна ниски цени

Матрак с мемори пяна - безплатна доставка

Не правете компромис с качеството на вашия сън, защото той може да определи настроението ви през целия ден, както и да влияе на вашето физическо здраве в дългосрочен план. Ние от Mattro.net сме тук, за да ви осигурим пълноценен сън, за да се събуждате всяка сутрин отпочинали и с усмивка. И за да направим покупката ви още по-удобна, освен евтини матраци с мемори пяна, предоставяме и безплатна доставка на всички артикули до всяка точка на страната, включително Русе, Сливен, Пловдив, Харманли, Варна, Бургас, Варна, Хасково, Смолян, София, Димитровград, Казанлък и много други. Насладете се на удобството от покупка с доставка директно до входа на вашата жилищна сграда. С широкия избор на марки, модели и размери, които предлагаме, заедно с удобната безплатна доставка до цялата страна, никога не е било по-лесно да намерите идеалния матрак за вашите нужди. За допълнителна информация или за да направите поръчка, позвънете на 0885 545 060 или изпратете запитване на office@mattro.net.

loader
Зареждане...