Двулицеви матраци

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

193-207 от 207 продукта

Филтри
Матрак Galaxy
Матрак Galaxy
от 979,00 лв.
Матрак Comfort
Матрак Comfort
от 236,00 лв.
Матрак Покет Айс
Матрак Покет Айс
от 341,00 лв.
Матрак Cell Active
Матрак Cell Active
от 654,00 лв.
Матрак Bellevue
Матрак Bellevue
от 879,00 лв.
Матрак Комфорт Айс
Двулицев матрак Комфорт Айс
от 369,00 лв.
Матрак VertheSlapping
Матрак VertheSlapping
от 2026,00 лв.
Матрак Stepin2nature Light
Матрак Stepin2nature Light
от 387,00 лв.
Матрак Admiral
Матрак Admiral
от 596,00 лв.
Матрак Vivo
Матрак Vivo
от 599,00 лв.
Матрак Rocket
Матрак Rocket
от 559,00 лв.
Матрак Амар NEW
Матрак Амар New
от 632,00 лв.
Матрак Dream Box
Матрак Dream Box
от 419,00 лв.
Матрак Duo Comfort
Матрак Duo Comfort
от 389,00 лв.
Матрак Комфорт D
Матрак Комфорт D
от 200,00 лв.

Двулицеви матраци: Решение за универсален комфорт

Двулицевите матраци представляват класическия избор за търсещите гъвкавост и дълготрайност в едно. Различавайки се от еднолицевите модели с възможността за използване на двете си страни, двулицевите матраци позволяват редовно ротиране, което удължава живота им и гарантира равномерно износване. Тази уникалност ги прави търсен избор сред тези, които ценят възможността за оптимизиране на своя комфорт и максимизиране на инвестицията в добър нощен сън.

Двулицеви матраци 160 / 200, 82 / 190 с намалени цени

Двулицев матрак - защо да изберете точно този тип?

Изборът на двулицев матрак носи със себе си няколко ключови предимства. Най-значимите сред тях включват тяхната дълготрайност. Способността да се обръща и използва от двете страни равномерно разпределя натиска и намалява износването, което допринася за по-дълъг живот на матрака. Освен това, двулицевите матраци предлагат възможност за нагаждане към променящите се предпочитания или нужди за сън, като позволяват промяна на степента на твърдост с просто обръщане на матрака. Според състава си, често предпочитани са двулицеви матраци с покет пружини, с мемори пяна или без пружини, изцяло с ядро от различни по вид пяна.

Двулицев матрак с покет пружини

Технологията на двулицев матрак с покет пружини осигурява индивидуална подкрепа за тялото, като всяка пружина действа независимо, за да абсорбира движението и да минимизира предаването на вибрации. Това означава по-спокоен сън за спящите заедно, и персонализиран комфорт за всяка част от тялото. Равномерното разпределение на тежестта спомага за правилното разположение на гръбначния стълб през цялата нощ.

двулицеви матраци с мемори пяна, покет пружини, без пружини

Двулицеви матраци без пружини

Двулицеви матраци без пружини, често изработени от пяна или латекс, предлагат уникална тишина и комфорт. Без пружините, те осигуряват по-малко нарушения от движенията на партньора, както и целенасочена облекчаване на натиска. Идеални са за хора с чувствителен сън, предлагайки меко, обгръщащо усещане, което подпомагат спокойния и възстановяващ сън.

Двулицеви матраци с мемори пяна

Двулицевите матраци с мемори пяна съчетават предимствата на двулицевия дизайн с иновативната мемори пяна, която реагирайки на телесната температура и натиск, се формира според контурите на тялото. Това осигурява изключително облекчение на точките на натиск и подкрепа, като същевременно позволява лесното обръщане на матрака за удължаване на неговата употреба и максимизиране на комфорта.

Двулицев матрак според размера

Изборът на точния размер за двулицев матрак е критичен за осигуряването на оптимален комфорт и качество на съня. Главното е да се вземе предвид размерът на спалнята, както и личните нужди и пространствени ограничения. Двулицевите матраци са налични в широк диапазон от размери, от стандартни единични до двойни, стигащи до 200/200 см. Към стандартните размери спадат 72/190, 82/190, 90/200, 100/200, 114/190, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200 и дори 200/200, гарантирайки, че всеки може да намери идеалния матрак за своето спално пространство. Правилният размер не само ще подобри комфорта при лягане и ставане, но и ще осигури достатъчно място за необезпокояван сън.

Двулицев матраци Виденов, Блян, НАНИ, ТЕД

Водещи марки двулицеви матраци

На пазара на двулицеви матраци, няколко марки се открояват със своето качество, иновации и разнообразие от продукти. Сред тях, MATTRO, Блян, НАНИ и ТЕД предлагат впечатляващи колекции, които отговарят на различни потребности и бюджети.

Двулицеви матраци Блян

Марката Блян е известна със своите висококачествени двулицеви матраци, които гарантират изключителен комфорт и поддръжка. С модели, разработени да удовлетворят разнообразни спални предпочитания, Блян е станала символ на надеждност и доверие на пазара.

Двулицеви матраци НАНИ

НАНИ предлага обширна гама от двулицеви матраци, които са проектирани с главна цел устойчивост и удобство. Благодарение на иновативните си материали и конструкции, НАНИ осигурява продукти, които обещават възстановяващ сън и дълготрайност.

Двулицеви матраци ТЕД

ТЕД продължава да бъде лидер на пазара със своята изключителна линия от двулицеви матраци, включително популярният двулицев матрак ТЕД Фаворит Нова и луксозен двулицев матрак Matterra. Тези модели изпъкват с внимание към детайла, предлагайки несравним комфорт и издръжливост. С многообразие от размери, от 72/190 до 200/200, ТЕД осигурява идеалния избор за всеки, който търси съчетание от лукс, качество и функционалност в своя двулицев матрак.

Двулицев матрак Дормео с покет пружини

Двулицеви матраци в Mattro.net - цени и достъпност

В Mattro.net разбираме колко е важно за нашите клиенти да намерят перфектния двулицев матрак, който да отговаря на техните нужди за комфорт, без да надвишава техния бюджет. Затова предлагаме атрактивни цени за нашите двулицеви матраци, с отстъпки достигащи до -80%. Това прави възможността за закупуване на висококачествен матрак още по-достъпна, позволявайки на всеки да се наслади на лукса и удобството, което предлагат нашите продукти.

Евтини двулицеви матраци с високо качество

В Mattro.net, ние се стремим да предоставяме не само евтини двулицеви матраци, но и такива, които не правят компромис с качеството. Нашата селекция от продукти е проектирана да удовлетвори и най-взискателните вкусове, като в същото време предлага изключителна стойност за инвестицията.

Услуги за клиенти и безплатна доставка в Mattro.net

За нас в Mattro.net, пълното удовлетворение на клиента е приоритет. Разбираме отлично колко важно е вашето удобство, затова предлагаме безплатна доставка до всяка една точка в страната, включително до градове като Пловдив, Видин, София, Русе, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Сливен, Благоевград, Димитровград, Силистра, Разград, Шумен, Добрич, Стара Загора и много други. Нашата цел е да направим процеса на покупка колкото се може по-лесен и удобен за вас, гарантирайки, че вашата поръчка ще бъде доставена бързо и безпроблемно до вратата ви. 

В Mattro.net, ние сме ангажирани да предложим на нашите клиенти най-високото качество на двулицеви матраци (MATTRO, ТЕД, Блян, НАНИ, Магнифлекс и др.) на най-конкурентни и евтини цени, с добавената стойност на безплатна доставка до всяка точка в страната. С отстъпки до -80% и ангажимент към изключително обслужване на клиенти, ние сме на линия, за да ви съдействаме с избора на идеалния матрак, който да отговори на вашите нужди за комфортен сън. За повече информация или за да направите поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0885 545 060. Открийте идеалния двулицев матрак за себе си сега и се насладете на здравословен и възстановяващ сън всеки ден.

loader
Зареждане...