Матраци с охлаждащ ефект

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

25-25 от 25 продукта

Филтри
Матрак Комфорт Айс
Двулицев матрак Комфорт Айс
от 369,00 лв.

Матрак с охлаждащ ефект - съвременното решение за пълноценен сън

През последните години, охлаждащите матраци се превърнаха в предпочитан избор за хора, търсещи решение за подобряване на качеството на съня по време на горещите нощи. Охлаждащият матрак включва специални материали, като охлаждащ гел, които са проектирани да абсорбират и разсейват топлината. Това създава по-прохладна повърхност за сън, като по така се намалява рискът от прегряване и се осигурява по-дълбок и възстановяващ сън.

Oхлаждащи матраци София, Русе, Пловдив, Варна, Бургас

Матрак с охлаждащ гел - преимущества и мнения

Охлаждащите матраци са проектирани с цел да предотвратят натрупването на топлина, което е типично за традиционните матраци. Те осигуряват благоприятно охлаждащо действие, благодарение на иновативни материали като, които активно предотвратяват натрупването на топлина от тялото и поддържат комфортна среда за сън. Потребителските мнения за матраците с охлаждащ ефект са изключително положителни. Мнозина споделят мнения, че откакто са се снабдили с матрак с охлаждащ гел са постигнали подобрение в степента на усещането за релакс, те са спомогнали за нормализиране на температурното възприятие през горещите летни нощи и подобряване общото състояние на отдих.

матрак охлаждащ през лятото и затоплящ през зимата

Матраци с охлаждащ ефект - размери и цени

Размерите на охлаждащите матраци варират, за да отговорят на различни нужди и предпочитания, като се изработват както в стандартни размери 72 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 114 х 190, 114 х 200, 120 х 190, 120 х 200, 140 х 190, 140 х 200, 144 х 200, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200, така и в нестандартни при поръчка от клиент. Това улеснява потребителите да намерят съвършения матрак, който да съответства на размера на тяхното легло и спално пространство. Цените на охлаждащите матраци варират в зависимост от размера, марката и използваните технологии. В Mattro.net ще откриете богат асортимент от матраци с охлаждащо действие на водещи марки като матраци Mattro, Вики, Парадайс, Нани, ТЕД и много други. Благодарение на промоционалните активности, които предлагаме, достигащи до -80%, можете да си набавите висококачествен матрак с охлаждащ ефект на изключително изгодна цена.

матрак охлаждащ през лятото и затоплящ през зимата

Матраци с охлаждащ ефект - безплатна доставка

За да улесним нашите клиенти, Мattro.net предлага безплатна доставка на охлаждащи матраци до всеки край на страната, включително в градове като Велико Търново, Русе, Добрич, Пловдив, Разград, Бургас, София, Варна, Ямбол, Хасково, Стара Загора, Плевен, Сливен, Кърджали, Шумен, Перник и всеки друг град или село. Това означава, че можете да се радвате на комфорта на матрак с охлаждащ гел, без да се налага да доплащате допълнително за доставка. Ако имате нужда от допълнителна информация относно нашите охлаждащи матраци или желаете да направите поръчка, моля, свържете се с нас на телефон 0885 545 060 или чрез електронна поща на office@mattro.net. Нашата мисия е да ви набавим възможно най-доброто обслужване и продукти, които да отговорят на вашите изисквания за комфортен сън.

loader
Зареждане...