Magniflex

Магнифлекс - италиански матраци и други продукти за спалня

1-24 от 29 продукта

Филтри
Възглавница Classico
Възглавница Classico
от 155,00 лв.
Матрак Vivo
Матрак Vivo
от 599,00 лв.
Възглавница MagniProtect Classic
Възглавница MagniProtect Classic
от 185,00 лв.
Възглавница MagniProtect Wave
Възглавница MagniProtect Wave
от 185,00 лв.
Топ матрак MagniProtect
Топ матрак MagniProtect
от 265,00 лв.
-15% Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch
от 1656,65 лв.
-15% Матрак Magnistretch sport
Матрак Magnistretch sport
от 1134,76 лв.
Възглавница Tonino Lamborghini
Възглавница Tonino Lamborghini
от 209,00 лв.
Възглавница Classico Wave
Възглавница Classico Wave
от 155,00 лв.
Възглавница Abbraccio
Възглавница Abbraccio
от 225,00 лв.
Възглавница Virtuoso
Възглавница Virtuoso
от 199,00 лв.
Матрак Magnicool Gel
Матрак MagniCool Gel
от 1569,00 лв.
Възглавница Riviera
Възглавница Riviera
от 175,00 лв.
Възглавница Relano Memory
Възглавница Relano Memory
от 119,00 лв.
Възглавница Duogel
Възглавница Duogel
от 249,00 лв.
Възглавница Naturcomfort
Възглавница Naturcomfort
от 185,00 лв.
Детски матрак Fiaba Bamboo
Детски матрак Fiaba Bamboo
от 265,00 лв.
-10% Матрак Massaggio Deluxe
Матрак Massaggio Deluxe
от 899,10 лв.
-10% Детски матрак Baby by Pierre Cardin
Детски матрак Baby by Pierre Cardin
от 220,50 лв.
-10% Матрак Silvercare
Матрак Silvercare
от 656,10 лв.
Матрак Armonia Dual
Матрак Armonia Dual
от 2489,00 лв.
-10% Матрак Comfort Dual
Матрак Comfort Dual
от 1349,10 лв.
Матрак Virtuoso
Матрак Virtuoso
от 5800,00 лв.
-20% Матрак Diamante Dual
Матрак Diamante Dual
от 1991,20 лв.

Матраци Магнифлекс - лого

Матраци Magniflex - световен лидер в производството на ортопедични матраци.

Матраци Magniflex - история

Матраци Magniflex - световен лидер в производството на ортопедични матраци.  MAGNIFLEX Италия е основана от Джулиано Магни преди повече от петдесет години, когато е започнал да прави матраци в една стая в къщата си в Прато. Днес бизнесът е управляван от неговите трима синове Александро, Фабрицио и Марко, въпреки че Джулиано продължава да участва. Джулиано все още е смятан за един от основоположниците на бизнеса с матраци в света и притежава оригиналния световен патент за вакумирани и пакетирани на руло матраци.

►►Разгледайте всички модели на матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс - база

Компания Magniflex и група Magni

След сливането MAGNIFLEX SpA и Alessanderx SpA, група Magni (Magni) стана най-големият производител на матраци в Италия. Днес компанията предлага широка гама от продукти за различни групи клиенти по целия свят. Magni групата е известна на вътрешния и международните пазари под марката MAGNIFLEX, PierCardin, Materassi & Materassi, Dormir и Relaxsan. Дружеството през последните години е постигнала впечатляваща скорост на вътрешния и външния пазар, присъства на пет континента. Произвеждат се повече от 50 различни линии матраци, повече от 20 000 000 хора по целия свят спят на матраци, произведени от фирма MAGNIFLEX.

История на марката Magniflex

Матраци Магнифлекс - история

Преди повече от половин век назад, италианецът Giuliano Magni създава в родният си град Прато малък магазин за матраци, и го регистрира под името MAGNIFLEX (Магнифлекс). В рамките на няколко години, благодарение на усилената си работа и отличният си бизнес нюх, предприемачът съомява значително да разшири своето производство и продажби на пазара.

Но истинската повратна точка в историята на компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) възниква през 80-те години, когато фирмата патентова и въвежда в производство едно блестящо изобретение "херметически упакован" матрак, направен от устойчив, еластичен материал. Новите продукти се оказали толкова удобни, трайни, практически и непретенциозен, че били разпродавани мигновенно. За да се отговори на търсенето, компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) увеличава производството си от 800 до 2 000 броя на ден!

Значителна част от печалбата на дружеството инвестира в научни изследвания и развитие на нови материали за производство на матраци, подматрачни рамки и възглавници Магнифлекс, с такива качества, които са най-добри за сън и почивка. Сред иновативните изобретения на компанията са въвеждането на материалите латекс и ултралатекс, които радват потребителите си с своя комфорт и превантивно-лечебни свойства.

Днес, матраци MAGNIFLEX (матраци Магнифлекс) са толкова навлезли и твърдо са се установили в живота на европейците, които са станали неразделна част от много пословици и поговорки. Когато наскоро един от водещите италиански телевизионен канал попита своите зрители до името на най-добрия продукт в съотношение цена / качество, по-голямата част посочи фирма за матраци Magniflex.

Днес, компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) е с нов завод в град Прато (на няколко километра от Флоренция) върху площ от 30 000 кв. м, като произвежда повече от 10 000 матраци на ден! Това е най-голямата и технологично най-напредналата фабрика за производство на двулицеви матраци в Европа.

Етика на фирма  Magniflex

Матраци Магнифлекс - еко

Ние твърдо вярваме, че средата на сигурност за нашите работници и нашите клиенти, както и опазването на природните ресурси на Земята трябва да бъде неразделна част от производствения процес. При избора на материали, които са най-тежките тестове за качество, по отношение на опазването на околната среда, можем да допринесем за опазването на планетата.

Изследователски център Magniflex

Матраци Магнифлекс - изследвания

MAGNIFLEX разполагат с изследователска лаборатория, където се разработват нови продукти за спане, с цел постигане на основната ни цел - да осигури максимален комфорт на хора със специални нужди. Ние провеждат тестове и да използват само висококачествени материали, сертифицирани от най-големите европейски изследователски лаборатории, в сътрудничество с компании като LGA и Dupont. Компонентите са тествани за запалимост и сертифицирани в съответствие с вътрешните стандарти и норми. Освен това, всички наши продукти са сертифицирани от ОКО-test, който гарантира липсата на алергични вещества, които могат да бъдат животозастрашаващи и да имат сертификат за TUV, което гарантира качеството на използваните материали в производството, тъй като ние хигиенизирам всички наши платове, за да се предотврати разпространението на бактерии акари и гъбични инфекции.

Философията на Magniflex

Матраци Магнифлекс - философия

Точно като една добра диета подхранва тялото, подхранва ума когато е в покой. Това е философията и целите, преследвани от инженерите на MAGNIFLEX при създаването на продукти за съня. Матраци Магнифлекс активно работят по научни изследвания в областта на сън и почивка, а също така пишат статии за различни списания по темата. MAGNIFLEX непрекъснато проучват нови методи и материали, и на базата на тези изследвания, те създават едно легло, което ще подобри общото благосъстояние, увеличаване на засилване ефекта на сън, както на тялото и ума.

loader
Зареждане...