Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Възглавници - Magniflex

Сортирай по
Плати 2, вземи 3
Възглавница Naturcomfort
199,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Duogel
269,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Relano Memory
125,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Riviera
189,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Virtuoso
209,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Abbriaccio
219,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Classico Wave
169,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Tonino Lamborghini
215,00 лв

Възглавници Магнифлекс

Обща информация за възглавници Magniflex

Отличният производител на качествени и удобни матраци Магнифлекс изработва също и възглавници. Тези продукти се предлагат на онлайн сайта mattro.net, който е добре познат като онлайн магазин за продукти и аксесоари за спалня. Mattro.net предлага на потребителите си безплатна доставка до София, Видин, Варна, Бургас, Казанлък, Стара Загора, Кюстендил, Кърджали, Благоевград, Пловдив, Перник, Пазарджик, Велинград, Враца, Сливен, Хасково, Ямбол, Свиленград, Шумен, Разград, Ловеч, Добрич и останалите градове и села в България.

Възглавници Магнифлекс - снимка

Производство, размери, цени на възглавници Магнифлекс

Възглавници Магнифлекс разчитат на най-висококачествените технологии и най-съвременните тенденции в индустрията, за да създадат най-добрите продукти. Екипът на компанията щателно провежда множество проучвания на нововъведенията в тази област, за да следи най-добрите практики за създаване на възглавници. Освен това, професионалистите съвестно проучват пазара, за да знаят точно от какво имат нужда потребителите и да им го предоставят, като при това го правят на достъпни цени. Точно така, възглавници Magniflex са на ниски цени, като същевременно осигуряват високо качество и отлични характеристики.

Размери на възглавници Магнифлекс (варират според модела, който ще изберете):

  • 42 х 72 х 12 см
  • 42 х 72 х 14 см
  • 43 х 60 х 10 см
  • 69 х 39 х 10 см
  • 72 х 42 х 12 см
  • 72 х 42 х 14 см

Производителите създават възглавници Магнифлекс с мемори пяна, които, освен изключителната си мекота, се приспособяват към вашата позиция и така ви предоставят съвършено удобство и превъзходен комфорт. Осигуряват здравословна и проветрива среда за сън, в която е изключено развитието на вредни микроорганизми. Плюс това, материалите, които са използвани при производството, са напълно безопасни за потребителите, като същевременно не вредят на околната среда. Създават перфектни условия за почивка и релаксация, като притежават и здравословни свойства. Произведени са и бебешки възглавници Magniflex. Всяка възглавница за бебе Магнифлекс съчетава превъзходни качества, които я правят не само безопасна за детето ви, но и изключително удобна.
Съчетанието на висококачествени материали с превъзходна изработка според най-високите изисквания на индустрията осигурява отлични свойства и дълготрайна употреба. Възглавници Магнифлекс могат да се използват за много години, без да изгубят характеристиките си. Те ви предлагат издръжливост и мекота, удобство и комфорт. Достъпните им цени са още едно превъзходно свойство, което не бива да бъде пренебрегнато. Според мненията на потребителите, възглавници Magniflex осигуряват възможно най-добрите условия за сън, като се грижат за спокойствието, удобството и здравето ви. Успяват да поддържат врата ви в точната позиция за сън, която ще ви позволи да забравите за всички досадни схващания и болки при събуждане. Това означава, че всяка възглавница Магнифлекс е подходяща и за тези от вас, които имат проблеми с врата или главоболие. Като цяло, възглавници Magniflex предлагат прекрасно съотношение цена/качество и притежават всички необходими характеристики за спокойния ви и здравословен сън.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.