Възглавници Магнифлекс на НАЙ-НИСКИ цени, Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници - Magniflex

Плати 2, вземи 3
Възглавница Classico
155,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Classico Wave
155,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Abbriaccio
225,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Virtuoso
199,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Riviera
175,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Relano Memory
119,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Duogel
249,00 лв
Плати 2, вземи 3
Възглавница Naturcomfort
185,00 лв

Възглавници Магнифлекс

Обща информация за възглавници Magniflex

Magniflex от години е символ на качеството и на италианския романтичен стил. Освен производител на така популярните италиански матраци Магнифлекс, брандът е известен и с комфортните си възглавници. Колекцията възглавници Магнифлекс предлага богат избор за всеки, съобразен с предпочитанията за височина, твърдост и предпочитана поза за сън. Всички възгавници Magniflex се отличават с характерния за марката впечатляващ дизайн, безупречна изработка до най-малкия детайл и качествени материали. Ако сте решили, че е време да се сбогувате със старата и неудобна възглавница, търсите такава, която да облекчи болките във врата и раменете или прости държите на луксозните възглавници за сън, то следващите няколко реда са точно за вас. Ние от онлайн магазин mattro.net ще доставим избраната възглавница Магнифлекс, както и всички останали продукти, които желаете напълно безплатно до желания адрес.

Възглавници Магнифлекс - снимка

Мемори възглавници Магнифлекс

Възглавници Магнифлекс предлагат както анатомични възглавници, така и възглавници с класическа форма, като общото между тях е ядрото от висококачествена италианска мемори пяна - Memory Foam HD. Те притежават калъф с цип, който прави поддръжката изключително лесна, а специалната антибактериална обработка гарантира сигурност за здравето ви по време на сън. Ето кои са и моделите възглавници Магнифлекс, които са предпочитани от потребителите на mattro.net:

  • Възглавница Relano Memory

Възглавница Релано Мемори е класика в продуктовия каталог на матраци Магнифлекс, защото вече е променила съня на милиони души по цял свят. Тя е възглавница с анатомични и ортопедични свойства и има класическа форма с размери 42 х 72 х 12. Стандартната височина и средната степен на твърдост я правят подходяща за всички потребители, без значение от позата за сън.  

  • Възглавница Classico Wave

Поради анатомичната си форма, възглавница Classico Wave е отличен избор за хора, които по-често спят настрани или по гръб. Извивката под формата на дъга позволява избор на подходяща височина, тъй като тя е различна от двете страни. Анатомичната възглавница е със средно ниво на твърдост и размери 60 х 43 х 11/10 см.

 

Възглавници Magniflex

  • Възглавница Riviera

Възглавница Riviera на матраци Magniflex е модел с класическа форма и размери 42 х 72 х 12 см. Отличителен за модела е изящния текстил с дизайн Pierre Cardin. Възглавницата намалява напрежението в зоните на раменете и врата и намалява въртенето по време на сън. Поради средната си степен на твърдост, тя е подходяща за потребители, спящи както по гръб, така и по корем или настрани.

  • Възглавница Naturcomfort

Възглавница Naturcomfort притежава класическа форма и калъф с дървесни влакна Lenpur, които спомагат на текстила да диша, елиминират влагата и регулират телесната температура по време на сън. Възглавница Naturcomfort е с размери 42 х 72 х 12 см и има средно ниво на твърдост.

  • Възглавница Virtuoso

Възглавница Virtuoso е иновативно решение за справяне със стреса и проблемите на нервната система. Ядрото от Mallow Foam - пяна с екстракт от малва, действа противовъзпалително и успокоява нервната система. Моделът е подходящ за почитателите на меки възглавници, които обаче имат нужда и от добра опора за главата. Размерите на възглавницата са 42 х 72 х 12 см.

  • Възглавница Tonino Lamborghini

Моделът се отличава с уникален дизайн Tonino Lamborghini и отлична проветривост. Тя е подходяща за потребители с различни пози за сън, а размерите са 42 х 72 х 12.

 

Възглавници на Magniflex

 

  • Възглавница Abbraccio

Ако предпочитате да спите на по-високи възглавници, този модел на Магнифлекс е точно за вас, тъй като е с размери 42 х 72 х 15 см. Калъфът е с елегантен дизайн, а възглавницата е комфортна при всички пози за сън.

  • Възглавница Duogel

Един от най-обичаните модели на възглавници Магнифлекс, е Дуогел. Тя предлага две страни с различно усещане - от едната страна е с класическа Memory Foam HD, а от другата е разположен слой Gel Foam. Вие избирате по-комфортната за вас страна според сезона или предпочитанията ви. Възглавницата е с размери 42 х 72 х 12 см.


Осигурете си един по-различен сън с колекцията възглавници Magniflex и почувствайте още първата вечер усещането за истински комфорт и лукс. Всички възглавници Магнифлекс се доставят безплатно от онлайн магазин mattro.net.