Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Съвети

Най-предпочитаните топ матраци

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
Много често хората спят на не особено удобен матрак, тъй като нямат достатъчно средства да отделят, за да си купят нов такъв. Но от доста време насам матрачната индустрия е измислила решение за проблема.
Прочети още...

Сън в лавандулова нощ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Матраци с аромат на лавандула - гаранция за добър сън

Представете си, че се намирате полегнали на пухкав бял облак, разположен насред нацъфтели лавандулови поля. Тялото ви е обгърнато от мекота и комфорт, а уханието на лавандулата ви пренася в свят на спокойствие и релакс. Това е усещането, което предлага матрак Lavender Uno Memory New - иновативен модел на Mattro ориентиран към здравословен и в баланс с природата, начин на живот.

Сън в лавандулова нощ


Lavender Uno Memory New е уникален матрачен продукт съчетал успешно две съвсем различни, една от друга, характеристики – високотехнологичност и природосъобразност. Първата предлага модерно, непружинно, ядро изградено от 12 см полиуретанова пяна за максимална ортопедичност, 7 обособени зони на комфорт, за различните части от тялото и 3 см мемори пяна за анатомичност и осезаем масажиращ ефект. Втората, натурална, характеристика на матрака е в интегрираните, в дамаската, нано капсули с аромат на лавандула, позната със своя релаксиращ, природен аромат и мощни антибактериални свойства.
С две думи, Lavender Uno Memory New притежава всички необходими качества да осигури здравословна среда за качествена почивка и пълноценен сън.
Балансът между високотехнологичност и природосъобразност, между ортопедичност и анатомичност превръща моделът в подходящ за всички възрасти - от най-малките до най-големите членове в семейството.
Стабилната ортопедична основа надеждно и превантивно се грижи за гръбначния стълб и подложените на физическо натоварване и стрес части на тялото, като врата, раменете, кръста и ставите. Анатомичността на матрака или чувството, че лежиш върху облак осигурява условия за максимално отпускане на мускулатурата, подобряване на кръвобръщението и най-вече усещане за лекота и безтегловност. Всички предпоставки за пълноценен сън, след който се събуждаш отпочинал и зареден са част от характера на Lavender Uno Memory New.

 

Матрак Lavender Uno Memory - разрез2


Отличните технологични качества на матрака са новаторски подкрепени със свойството му да излъчва аромат на лавандула – растение, известно с широкоспектърните си ползи за здравето. Етеричното масло от лавандула активно въздейства на сетивата и помага за постигане на дълбока релаксация. Ароматът успокоява ума, отпуска мускулатурата на тялото и подобрява дишането. Лавадулата притежава силни антибактериални свойства, с които пречиства и освежава всяка среда и пространство. Ароматът на етеричното масло облекчава главоболието и лекува безсънието, понижава сърдечната честота и кръвното налагане. В директен допир до кожата успокоява кожни раздразнения.  Не на последно място, лавандуловият аромат отбъсква насекоми и акари, което добавя още един стандарт за чистота на матрак, ухаещ на летни поля. Лавандулата има огромно приложение в лечебната козметика, холистичната медицина и хомеопатията. Почивката и съня на матрак Lavender Uno Memory New е перфектната домашна, ежедневна аромотерапия.  

Матрак Lavender Uno Memory - размери

Матрак Lavender Uno Memory NEW

Матрак Lavender Uno

Матрак Lavender Uno New


Ароматът на лавандула постепенно ни отвежда и към пълноценния сън - естествен жизненонеобходим процес отговорен за изявата на човека през деня, както лично, така и професионално. Качеството на общуването с другите, активността на мозъчната дейност, нивото на физическата активност, процесът на обработване на информацията постъпваща отвън, хормоналният баланс на организма и свеждането им до осъзната, разумна човешка дейност, в едно с емоциите, всичко това пряко зависи от количеството и качеството на съня.

Сън в лавандулова нощ - снимка

С доказаните от науката, необходими часове, прекарани в сън, за децата между 8 и 10 часа, възрастните между 7 и 9 човешкото тяло влиза в режим на растеж и регенерация. Сънят е важен, толкова, колкото слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество. Съвременният начин на живот обаче честно ни лишава от пълноценен сън, а последствията са преумора, стрес и физическа болка. Осъзнавайки важността на съня и почивката е добре да си осигурим най-добрите условия за тях. Lavender Uno Memory New ни предоставя тези условия. Помага ни да постигнем високо качество на живот като ни поставя в умна и здравословна среда. За нас остава само да се отдадем на неговата интелигентна грижа и благоуханна мекота, и да се пренесем блажено в царството морфеево.

Отказ или рекламация на продукт

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Прочетете правата за Отказ от поръчка в Общите условия на електронния магазин.

Моля, въведете вашето име и фамилия
Моля, въведете вашият email!
Въведете телефон за връзка.
Моля, въведете ваш адрес!
Моля, изберете
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Връщане на продукт се приема само в случаите на :
  • Снимка на продукта
  • Документ за покупка
  • Квитанция от пощенски паричен превод (получили сте я от куриера при доставка)
  • Гаранционна карта
Които трябва да изпратите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Стоки без следи от употреба
  • Запазена опаковка
Invalid Input
Моля потвърдете!

Еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД - популярни модели

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Матраци ТЕД са български производител, който държи лидерските си позиции от много години. Техните продукти за сън са едни от най-предпочитаните на пазара. Те предлагат всяка година нови модели матраци, използвайки иновативни технологии.

Прочети още...