Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Maestro Dual - промоция
Матрак Maestro Dual - промоция
Матрак Maestro Dual
Матрак Maestro Dual - разрез
Матрак Maestro Dual - визия
Матрак Maestro Dual - ядро
Матрак Maestro Dual - промоция цени

Матрак Maestro Dual

2535,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Maestro Dual - промоция цени

Матрак Maestro Dual - Magniflex

Матрак Maestro Dual е поредното доказателство на производители Magniflex, че е напълно възможно в един матрак да бъдат съчетани, качествени материали, гаранция, луксозен дизайн и неповторимо усещане, както за вас, така и за половинката ви. Многопластовото ядро на матрака е изградено от 17 см. високоеластична пяна, която разпределя тялото така, че да заеме правилна позиция по-време на сън. От лятната страна на матрака е добавена 3 см пяна Aquabreeze, този вид пяна е разработена по иновативна водна технология, която има дълготрайна еластичност и позволява навлизането на въздух в ядрото. От едната страна на матрак Maestro Dual е добавена Memory Foam HD, чиято роля е да следва извивките на тялото и да облекчи напрежението в раменете, кръста и краката. Над нея е разположен и слой пяна, обработен с екстракт от Малва, която има успокояващо действие и спомага на нервната система да се отпусне. Луксозният и мек на допир калъф е изработен с цип, за да бъде поддържан в изряден вид. Матрака разполага със зимна страна, изработена от кашмир и вълна, и лятна страна от лен и коприна.

Матрак Maestro Dual - разрез

Преимуществата на модела са много, но най-важната е Dual Core технологията. Този тип технология е идеалното решение, когато двамата партньори имат различни предпочитания относно твърдостта на матрака. Тя позволява при матраци, широки 150 см или повече всеки собственоръчно, чрез обръщане на половината на матрака, да избере желаното ниво като изборът е между три различни комбинации, вариращи между среден-среден, средномек-среден или среден-средномек.

 

Преимущества на матрак Maestro Dual:

  • Високоеластична пяна
  • Memory Foam HD пяна
  • Избор между три твърдости
  • Луксозен калъф с цип
  • Зимна страна с кашмир и вълна
  • Лятна страна с лен и коприна
  • Aquabreeze пяна
  • Хипоалергични нишки в калъфа

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 1999 лв.

Параметри на продукта
35
сантиметра
Безсрочна

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign