Матраци с охлаждащ гел | Безплатна доставка | Ниски цени
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци с охлаждащ гел

-80%
Подарък Възглавници от мемори пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Матрак Супер Флекс Гел - подарък възглавници
253,57 лв
1267,86 лв

Промоция на матраци

Матраци с охлаждащ гел

В категорията ни матраци с охлаждащ гел ще откриете изобилие от продукти, които ще се погрижат както за съня ви, така и за комфорта ви през цялата нощ. Този тип продукти са едни от най-предпочитаните от потребителите, защото предлагат истинска прохлада през лятото. В тази категория може да разгледате продукти със специални отстъпки и цени. Охлаждащия гел, всъщност е отлично решение за летните и горещи дни. В онлайн магазин Mattro.net се предлагат разнообразие от продукти с охлаждащ ефект, като матраци, топ матраци, възглавници и протектори за матраци. Запознайте се с някои от най-предпочитаните модели на матраци Mattro.

Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел е сред водещите от най-търсените продукти. Със своето ядро от покет пружини, матрак Еуфория Кул Гел ви предлага ортопедична среда на сън, като със сигурност ще забравите за болките и схващанията. Добавеният слой Cool Gel пяна ще ви потопи в комфорт от действието на охлаждащия гел.
Друг производител, който изработва от този тип продукти за сън са матраци ТЕД. Възглавница Adry Cool комбинира в себе си слой мемори пяна и допълнителен слой охлаждащ гел. Слоят охлаждащ гел ще отнеме от топлината, която излъчва тялото ви и ще създаде прохлада и чувство за свежест.

Матраци и топ матраци - охлаждащ гел

Най-отличителният и практичен продукт е топ матрак Алое Кул Гел. Той е продукт, произведен от Mattro , който може да се постави върху всеки неудобен диван или матрак. Този продукт е идеалното предложение ако имате проблем със заспиването през горещите дни и нощи. Ядрото на топ матрак е изградено от 2 см слой мемори пяна с гел, който е охлаждащ и носи приятна прохлада. От другата му страна е заложен 4 см слой от полиуретанова пяна, която пък е подходяща за зимата. Продукта е с две страни с различно усещане и според зависи от сезона може да го завъртате.
Ако имате допълнителни въпроси или не можете да решите кой продукт е подходящ за вас, може да се свържете с консултант от екипа на Mattro.net на телефон 0885 545 060.