Възглавници Латекс ЕКОН на НИСКИ цени и Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници - Латекс ЕКОН

Възглавници Латекс ЕКОН

Обща информация

Всеки знае колко важен е правилно подбрания матрак за пълноценния сън. Но друг елемент, който има също толкова голяма важност, това е възглавницата. Тя служи не само за удобство, но и за поддръжка на врата по време на почивка и сън, а това означава, че ако не сте се снабдили с подходяща възглавница, има вероятност да страдате от главоболие, болки във врата и, в последствие, заболявания на гръбначния стълб в областта на шията. Но има лесно решение – можете да си закупите здравословна и удобна възглавница от онлайн магазина Mattro.net. Българските потребители отлично познават този магазин, благодарение на голямата му колекция от спални, легла, матраци и други аксесоари за спалното помещение. Но в допълнение Mattro.net осигурява на своите клиенти безплатна доставка до Русе, Силистра, Добрич, Монтана, Враца, Видин, Ловеч, Лом, Шумен, Сливен, София, Разград, Перник, Плевен, Пазарджик, Ямбол, Бургас, Пловдив, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Кюстендил, Стара Загора, Кърджали, Горна Оряховица, а също така и до всички други села и градове в страната ни.

Възглавници Латекс ЕКОН

Сред огромната колекция възглавници на Mattro.net присъстват тези на компанията за матраци Латекс ЕКОН, които се изработват от квалифициран екип, силно мотивиран да произвежда все по-добри продукти, като за тази цел следи нововъведенията и съвременните технологии в индустрията. Професионалистите от компанията знаят колко важно е да познават добре потребителите си и затова проучват щателно пазара, за да открият от какво се нуждаете.

Производство, размери, цени

Компанията Латекс ЕКОН избира за своите възглавници единствено материали, които са екологично чисти, за да осигури вашата безопасност, като същевременно ги съчетава с първокласни технологии и следва съвременните тенденции, за да ви предложи отлични продукти.

Размери (варират според модела):

38 х 50 х 12 см, 38 х 60 х 12 см, 38 х 65 х 12 см, 50 х 38 х 12 см, 60 х 18 х 18 см, 60 х 38 х 12 см, 60 х 40 х 12 см, 60 х 40 х 14 см, 65 х 38 х 12 см, 67 х 40 х 12 см, 70 х 40 х 14 см, 75 х 40 х 14 см

Възглавници Латекс ЕКОН - снимка

Възглавници Латекс ЕКОН се изработват от мемори пяна (която заема формата на тялото ви по време на сън и, в случая, на позицията на главата и врата ви), от латекс (изключително еластичен и гъвкав материал, който осигурява отлично удобство). Други модели са ортопедичните и анатомичните възглавници Латекс ЕКОН, които създават здравословна среда, благодарение на възможността си да поддържат правилната позиция на главата и врата ви, докато лежите или спите.Според мненията на клиентите на компанията, всяка възглавница Латекс ЕКОН е отлично решение за спалнята ви, тъй като не само цените са достъпни за всеки потребител, но също така продуктите са висококачествени и създават условия за удобен, пълноценен и здравословен сън.