Топ матраци StepIn2Nature със зеолит и турмалин
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Топ матраци - StepIn2Nature

Обща информация

Топ матраците са отлично решение за подобряване на съня ви, като могат да се използват върху дивана или пък върху стария и неудобен матрак. Те навлизат все по-бързо в домовете на хората и стават все по-популярни. Топ матраци StepIn2Nature са изработени от фирмата за производство на матраци StepIn2Nature, която комбинира различни материали с положително действие върху човешкия организъм. Техният топ матрак е първият такъв на българския пазар, който е създаден с минерали.Ядрото на топера е изградено от високоеластична пяна в комбинация с аква мемори пяна. Тези два продукта са преминали обработка с минералите зеолит и турмалин. Високоеластичната пяна освобождава напрежението и осигурява отлична поддръжка на мускулите и мускулните групи. Докато аква мемори пяната реагира на по-ниска температура от мемори пяната, което ѝ дава възможността да създаде още по-голямо удобство, тъй като се нагажда още по-добре към извивките на тялото ви.

Топ матраци StepIn2Nature - снимка

Използваният зеолит помага детоксикацията на клетките, както и тяхната регенерация, като подпомага обмяната на веществата, пречиства бъбреците и жлъчката, намалява алергиите и напрежението, подобрява тонуса на мускулите, спомага за нормализиране на кръвното налягане и помага при безсъние. От своя страна турмалинът подпомага стабилизирането на психическото състояние, увеличава спокойствието и щастието, както и самочувствието.С други думи, топ матракът на StepIn2Nature осигурява здравословен и пълноценен сън, който ще ви осигури по-добро физическо и психическо състояние.

Размери:

82 х 190 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 120 х 190 см, 120 х 200 см, 140 х 200 см, 144 х 190 см, 160 х 200 см, 164 х 190 см, 180 х 200 см

Цената на топ матрака е напълно достъпна за потребителите и това се потвърждава от мненията на предишни клиенти. Продуктът е изработен в съответствие с най-високите изисквания в индустрията, като екипът, отговарящ за производството му, постоянно следи както пазарното състояние, така и нововъведенията в бранша. Това позволява комбиниране на качествени технологии, съвременни тенденции и полезни материали, за да се създадат неустоими характеристики. Топерът осигурява стабилност, удобство, правилна опора на тялото и отлични свойства за релаксация, подобряване на физическия тонус и психическото състояние.

Топ матрак StepIn2Nature - снимка

Топ матраци в StepIn2Nature в Mattro.net

Mattro.net от доста време е един от първенците сред онлайн магазините за спални продукти. В него ще откриете богата колекция от матраци, топ матраци, легла, спални, възглавници и аксесоари.Топ матраците StepIn2Nature заемат важна част от продуктовата гама на онлайн магазина Mattro.net и ще ви бъдат доставени безплатно до Добрич, Варна, Враца, Сливен, София, Стара Загора, Благоевград, Перник, Кюстендил, Русе, Видин, Бургас, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Хасково, Ямбол, Смолян, Монтана, Ловеч, Велинград и останалите населени места в страната.