Помощен филтър

Топ матраци - iSleep

Сортирай по

Топ матраци iSleep

Топ матраци iSleep с мемори пяна

За всички тези сред вас, които спешно имат нужда да подобрят качеството на своята почивка и най-накрая да си осигурят здравословен и приятен сън, но нямат достатъчно средства за нови матраци, от Mattro.net ви предлагат уникална оферта: страхотни топ матраци iSleep с първокласна изработка и перфектна конструкция, която ще пасне на всякакъв тип легло, диван и т.н. С топ матраци можете бързо и лесно да преодолеете дефектите на старите си и похабени матраци и те вече няма да са толкова твърди, неудобни или вдлъбнати, за да ви създават дискомфорт и други, по-сериозни здравословни проблеми. Но с топ матраци iSleep вие си осигурявате повече от това: перфектната почивка на уникално ниска цена и без необходимостта от смяна на настоящите ви матраци. Просто поставете топ матраци iSleep от Mattro.net върху сегашните си матраци и проблемите със схващанията и трудното заспиване ще се разрешат още от първата нощ на употреба. А освен това, ние ви гарантираме ниски и достъпни топ матраци цени, които по никакъв начин да не повлияят на стабилността на вашия семеен бюджет.

Топ матраци iSleep - топ матрак Smart Topper Aloe

Различни модели топ матраци iSleep

В колекцията на топ матраци iSleep от Mattro.net ще ви срещнем с два от най-добрите и обичани от аудиторията модели : топ матрак Smart Topper Aloe и топ матрак Siesta. Топ матрак Siesta пристига с чисто нова технология за по-бързо отпускане на тялото, респективно по-бързо заспиване и приятна отмора. Матракът притежава специално ядро с пяна, която се характеризира с висока еластичност и функция за повече стабилност и опора на тялото по време на сън. В допълнение, екстра слоят от 2 см мемори пяна в капитонажа на калъфа ви дава сигурност и гаранция за перфектната почивка. Страхотният матрак Siesta разполага със специална 3D мрежа по целия борд, която подобрява циркулацията на въздуха, с което елиминира възможността за изпотяване по време на сън, а освен това и допринася за стимулиране на кръвообращението и отпускане на мускулите, включително и след изтощаване или стрес. В четирите си края матрак Siesta има пригодени ластици за оптимално и по-лесно прикрепяне към вашия настоящ матрак, за да не се позволи разместването му.
Топ матрак Smart Aloe е изцяло екологично чист продукт, създаден от iSleep с култ към природосъобразния начин на живот. Както се досещате и от името на този великолепен аксесоар за сън, той има нежно, хигиенично, хипоалергично и лечебно покритие от естествени влакна на всеизвестното с ползите си за здравето растение алое вера. В своето ядро, матракът има първокласна мемори пяна за повече комфорт и устойчивост, без значение към какъв тип матрак или легло го прикрепяте. iSleep допълва към технологията на своя революционен топ матрак Smart Aloe и специална функция анти-акари, за да не ви притесняват неканени гости в леглото, докато сънувате най-прекрасните си сънища!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.