Помощен филтър

Подматрачни рамки - РосМари

Сортирай по
-8%
Рамка Flex
109,48 лв
119,00 лв

 Промоцията е валидна до 30.11.2017г. 

Подматрачни рамки Росмари

Подматрачни рамки РосМари

са отличник в производството на подматрачни ламелни рамки от среден и вискок клас в България. Подматрачните рамки се използват задължително заедно с двулицеви матраци. Подматрачните рамки спомагат за правилната вентилация на въздуха през фибрите на матрака, с което се предотвратява неговото мухлясване и се намаля максимално опасността от среда с микроорганизми. Подматрачните рамки с марка РосМари са добре познати, както на търговците, така и на обикновения клиент на продукти за спалнята! Подматрачните рамки се характеризират с изключителна здравина, прецизност на изработката и отлично удобство при използване. В подматрачни рамки РосМари отделът за конструкция постоянно следи за най-новите техники и иновационни методи в производството на подматрачните рамки. Подматрачните рамки РосМари се предлагат във възможно най-много разновидности - с метален или дървен профил, като ламелите към тях са от дървен материал от варен бук с много добро качество. Рамките се предлагат с регулиране и без регулиране на твърдостта. Твърдостта се регулира благодарение на двойни ламели с плъзгачи, разположени на рамката в областта, там където се намират гърбът и раменете на тялото.

Началото на производството на подматрачни рамки с марката РосМари е поставено през 1992 година.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.