ТЕД БЕД

ТЕД БЕД - матраци, спални, легла

1-24 от 74 продукта

Филтри
-30% Олекотена завивка MODAL - маслено-зелена
Олекотена завивка MODAL
от 46,20 лв.
-30% Олекотена завивка FOUR SEASONS - синя
Олекотена завивка FOUR SEASONS
от 53,90 лв.
-30% Спален комплект SAHARA
Спален комплект SAHARA
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект MANDALA
Спален комплект MANDALA
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект GOLD DUST
Спален комплект GOLD DUST
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект NIGHT FLOW
Спален комплект NIGHT FLOW
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект DALMATIA
Спален комплект DALMATIA
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект LOVE STORY
Спален комплект LOVE STORY
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект BUBBLES
Спален комплект BUBBLES
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект CITY
Спален комплект CITY
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект DANDELION
Спален комплект DANDELION
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект GEO DECOR
Спален комплект GEO DECOR
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект DARK NATURE
Спален комплект DARK NATURE
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект SAFE HEAVEN
Спален комплект SAFE HEAVEN
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект SPRING CARD
Спален комплект SPRING CARD
от 49,00 лв.
-30% Спален комплект NATURAL ZEST
Спален комплект NATURAL ZEST
от 49,00 лв.
-30% Възглавница MAXY COOL
Възглавница MAXY COOL
от 69,30 лв.
-15% Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
Еднолицев матрак Aloe Memory Flex
440,30 лв.
-40% Матрак Amber Mystique
Матрак Amber Mystique
от 685,80 лв.
Спалня New Wave
Спалня New Wave
1184,20 лв.
Възглавница Memo Adapt
Възглавница Memo Adapt
от 94,00 лв.
Топ матрак Trilogy
Топ матрак Triology
от 139,00 лв.
-30% Матрак Flex Fusion
Матрак Flex Fusion
667,10 лв.
-30% Матрак Flex Fit
Матрак Flex Fit
от 420,70 лв.

Матраци ТЕД - лого

Матраци ТЕД - история

Матраци ТЕД са най-популярната и продавана марка за матраци в България. ТЕД са синоним на качество и уют повече от 20 години сред българският потребител. В последните години се наложиха като една от водещите фабрики в Европа по производство на матраци и продукти за спалня. ТЕД достигнаха върхови постижения в последните години и в износа на своите продукти в повечето водещи европейски държави. Фирмата разработи специална марка продукти под името Sensi Scandia с която се представя в много от европейските държави, продуктите от тази линия се характеризират с приложени линии при изработването им от най-високо качество. ТЕД са най-големият производител на еднолицеви матраци и двулицеви, пружинни и непружинни матраци в България, и един от най-големите производители в Европа. Марката предлага и голямо разнообразие от възглавници ТЕД. Фабрика TED Dream Places е разположена на площ от 22.000 кв.м и е една от най-модерните и най-големи на континента. Производители от Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия, посетили базата, признават, че българският производител е надскочил конкурентите си по отношение организация, технологично оборудване и качество на произвежданите продукти.

►►Разгледайте актуалните модели на матраци ТЕД

1995 г. – стартира производството на матраци ТЕД.1995 г. – стартира производството на матраци ТЕД.
1998 г. – само три години по-късно марката  ТЕД е сред трите най-добре продавани марки матраци в България.
2000 г. – построява се първата фабрика, която се простира на 6000 кв.м площ, с високотохнологично и съвременно оборудване на водещи производители в матрачната индустрия.
2001 г. – стартира производството на пружинни пакети тип БОНЕЛ.
Оборудването е произведено от световните лидери FIDES – Италия и Remex, Швейцария. Благодарение на тази инвестиция се повишава качеството, разширява се продуктовата гама, с цел задоволяване на индивидуалните потребности на клиентите по отношение на комфорта.
2002 г. – стартира поредицата златни медали за качество, иновативност и нови технологии, с които ТЕД е удостоена на Международен Пловдивски панаир

►►Разгледайте актуалните модели топ матраци ТЕД

Матраци ТЕД - снимка

 2002 г. – матрак МИЛАНО

 2003 г. – хотелско легло – твърда основа и матрак КАПРИ.

 2004 г. – матрак ФАВОРИТ S.

 2005 г.– технология МИНИ БОНЕЛ.

 2006 г.– спални комплекти ТЕД.

 2007 г.– матрак АНТИСТРЕС 7.

 2008 г.– подматрачна ламелна система WELLNESS.

 

2003 г. – стартира износът на пружинни пакети тип Бонел и предлагането им на Европейския пазар (Германия, Македония, Хърватска) – ново направление, което екипът на Фабрика за матраци ТЕД успешно успява да реализира.

2004 г. – експанзивна рекламна кампания, непрекъснато усъвършенстване на продукта, въвеждане на нови технологии и машини на световни лидери и разширяване на пазарния дял, не само в България, но и в Европа.

Матраци ТЕД - Матера

►►Разгледайте актуалните модели легла и спални ТЕД

2005 г. –  стартира производството на пружинни пакети от индивидуално пакетирани пружини тип pocket spring units. Всяка една пружинка е пакетирана поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. До края на 2006 г. компанията се превръща в най-големият производител на пружинни пакети на Балканския полуостров.

2006 г. –  фирмата внедрява най-новата технология за производство и пакетиране на матраци – Roll Packed - първата в България, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна опаковка на руло.

2007 г. - Стартира производството на подматрачни рамки ТЕД.

2008 г. – завършване на новата фабрика, разположена на 22.000 кв.м ръзгърната покрита площ и оборудвана с най-модерните машини и технологии в индустрията. С размера и създадената технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа.

2009 г. –  спечелен е най-големият проект за машинно оборудване и фабриката е допълнително обновена, като се разширява производственият капацитет. ТЕД създава нов бранд, който ще покори сърцата на хората от цял свят.

2012 г. – фирмата представя новата си линия матраци air-flex technology. Тя използва технологията на вътрешно профилиране на слоевете , така, че се изграждат "канали" вътре в структурата на матрака, които позволяват въздуха да цилкулира свободно. Уникалната за българския пазар линия air-flex technology стартира с пет модела непружинни профилирани матраци в две категории: Венеция и Сан Марино Флекс в по-базовата Италианска колекция, Латекс Сюрприйм, Тай Спа и Дел Мар, като част от престижната Уелнес колекция. Предстоят и нови предложения, като развитие на неповторимата високо-технологична линия на ТЕД, отново без аналог на българския пазар.

2013 г. - ТЕД представят на българският пазар цели десет нови модели пружинни и непружинни еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД. В портфолиото на фирмата към еднолицевите модели вече фигурира новият еднолицев мемори матрак Торино с цели 5 см. мемори пяна. Към двулицевите модели са прибавени моделите Memento, Kashmira Multi Pocket, Фаворит S EXCLUSIVE, Lavender Duo, Terry Faom, Fancy De Lux, както и цели три модела двулицеви матраци са разработени само и единствено за представителите на фирмата в онлайн пространството -  Black Line, White Line и Red Line.

loader
Зареждане...