Матрак Magnistretch Magniflex | Мемори пяна | Mattro
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch - разрез
Матрак Magnistretch с легло
Матрак Magnistretch
Матрак Magnistretch - дамаска
Матрак Magnistretch - ядро
Матрак Magnistretch - калъф
Матрак Magnistretch - поза за сън
Матрак Magnistretch
-20%

Матрак Magnistretch

1559,20 лв
ЦЕНА ОТ:
1949,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Magnistretch

Матраци Магнифлекс е луксозен италиански бранд за аксесоари за спалня и матраци, който не само е познат в целия свят, но на който се доверяват дори суперзвезди, като италианския футболист Джанлуиджи Буфон. Специфичните и иновативни технологии позволяват на марката да предлага на своите потребители най-модерните продукти за сън. Матрак Magnistretch е модел, изработен по технология, единствена по рода си, която наистина позволява на тялото да почива по най-здравословния начин.

 

Матрак Magnistretch - разрез

В ядрото на матрак Magnistretch  се намират няколко слоя пяна с висока еластичност, профилирани по специфичен начин, обрзувайки патентованите Stretch пластинки. Те използват натиска от тялото на спящия и се движат в противоположни посоки - към краката и към главата. По този начин, деликатно се разтяга гръбначния стълб, увеличава се разстоянието между прешлените и така се подобрява кръвообращението. Освен това, се облекчава напрежението в междупрешленните дискове и в ставите. В калъфа на матрак Magnistretch е добавен 2 см мемори пяна, която реагира на натиска и създава приятен обгръщащ ефект. Луксозният матрак Магнистреч е обвит с Otlast калъф, притежаващ терморегулиращи и влагоабсорбиращи свойства, предпазващ от прекомерно затопляне по време на сън.

Матрак Magnistretch - легло

Дамаската е третирана против бактерии и алергени, цялата сърцевина е проветрива, а за перфектна хигиена, калъфът е снабден с цип, може да се сваля и поддържа, когато е необходимо. Матрак Magnistretch е модел, предназначен за целителите на съня, стремящи се към пълноценна отмора на всяка частица от тялото. В онлайн магазин за първокачествени спални артикули Mattro.net матрак Magnistrech се предлага с напълно безплатна доставка до всеки адрес в страната и на изкушаваща цена!

Предимства на матрак Magnistretch:

  • Сърцевина от три слоя високоеластична пяна 
  • Strech пластини, движещи се под влияние натиска на тялото
  • Деликатно разтягане на гръбнака и облекчаване на напрежението
  • 2 см мемори пяна в калъфа с обгръщащ ефект
  • Калъф с цип Outlast - терморегулиращ и влагоабсорбиращ
  • Антибактериална и антиакарна обработка
  • Отлична вентилация на цялата сърцевина

Матрак Magnistretch - поза за сън

Степен на твърдост - среден.
Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Цена на м2 - 1375 лв.

Параметри на продукта
25
сантиметра
Безсрочна