Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

За нас

Mattro - лого

Повече информация за онлайн магазин Mattro.net 

 

 

Създаването и развитието на онлайн магазина за матраци и продукти за спалнята Mattro.net е резултат от опита на екипа ни, натрупан  през дългите години работа в сферата на продуктите за сън. Фирма Интершоп ООД се създава през 2010 г. с първоначална дейност търговия на матраци и други аксесоари за спалнята. Електронният магазин е естествено следствие и разширяване на канала на дистрибуция, който много бързо набира скорост, чрез специалните предложения и безплатната доставка, които предлага. За екипа на фирмата най-важното е пълното удовлетворение на клиента от пълноценното пазаруване. За да бъде доволен клиентът, Mattro.net осигурява професионална консултация от специално обучени продавач-консултанти, чиито съвети са пряко свързани с желанията и изискванията на потенциалния купувач. Нашите специалисти ще ви посъветват какъв продукт да изберете, според личните Ви нужди, или ще запишат Вашата поръчка, в случай, че сте избрали конкретен артикул. Освен това, от тях може да получите информация относно статуса на вече направени поръчки. Можете да се свържете с  консултант или директно от сайта или чрез нашия кол център на национален телефон 0700 200 22 (на цената на един градски разговор, според вашия тарифен план). Уеб сайтът Mattro.net  е създаден и се поддържа от IT професионалисти и неговата цел е да улесни максимално купувачите. Обособено е специално меню, както и филтър, които максимално да помогнат и прецизират търсенето. Екипът на Mattro.net осигурява богат снимков материал и подробно описание на всеки един артикул, с цел пълна информираност за търсените продукти. 

Онлайн поръчка в mattro.net

С годините, онлайн магазин Mattro.net се превръща в един от най-доверените партньори на редица български и чуждестранни производители на матраци и мебели. В интернет каталога ни ще откриете продукти на повече от 25 марки продукти и аксесоари за сън, сред които и най-популярните у нас - матраци ТЕД, матраци НАНИ, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Латекс ЕКОН, италианския гигант за матраци Магнифлекс и много други. 

Матраци Mattro

През 2013 г. фирма Интершоп ООД започва производство и продажба на собствена марка за матраци.  Марката матраци Mattro и нейното лого са патентовани в целия Европейски съюз. Към настоящия момент, продуктите на бранда Mattro наброяват около 30 модела с различни характеристики. Освен на сайта Mattro.net, продуктите ни се предлагат и в най-добрите мебелни магазини в страната. Най-популярна и до момента остава Колекция Green, която включва еднолицев и двулицев матрак Memo Green, двулицев матрак и топ матрак Green Life. За тях са характерни използването на екологични материали и прецизната изработка без лепила и химически продукти. И четирите модела са с дамаска от луксозен белгийски текстил със специфична антибактериална обработка. Също така, Mattro  предлага и модели с дамаска с лавандула, както и такива, с канелена пяна. Лавандулата има силно успокояващи свойства и се препоръчва за хора с проблемен сън. Ако това е вашият аромат, имате избор между матрак Lavender Uno, матрак Lavender Uno Memory и еднолицевия модел Lavender Sense. Канелената пяна, вложена в матраци Canella и Canella Uno Memory има силно антиоксиданти качества и предпазва ядрото на матрака от бактерии и вредители.

Матраци Mattro - портфолио

За любителите на vintage вълната на пазара, под бранда на матраци Mattro се появяват и  два матрака с уникална ретро дамаска - Ретро Мемори и Ретро Покет Мемори. През 2015 г. матраци Mattro създаде и уникалния матрак, вдъхновен от самата Николета Лозанова. Матрак Nike Star е предназначен за градски, работещи момичета, като предлага неустоима релаксация и пълно възстановяване след напрегнато ежедневие. Реализирана е и заснета  рекламна кампания на продукта, в която участие взема и Ни Ло. Изброените модели са само малка част от богатото портфолио на марката. Фирма Интершоп ООД предлага еднолицеви и двулицеви матраци, пружинни и непружинни модели, както и топ матраци и легла за всеки вкус и предпочитание. 

Фотосесия Николета Лозанова

Продукти за хотели

От началото на своята дейност, фирмата работи в тясно сътрудничество с хотели, вили и къщи за гости. Брандът Mattro предлага редица продукти за хотели, сред които матраци, хотелски легла и основи, както и комплекти. Матраците за хотели Комфи и Престижо предлагат изключителна издръжливост, дори и при продължително натоварване. Хотелските основи Стандарт и Луксор предоставят отлична проветривост на избраните матраци. Готовите хотелски комплекти с различни височини ви спестяват време в търсенето на перфектните продукти за сън за вашите гости. Стотици хотели, вили и къщи за гости в морските и зимните ни курорти, както и  домове за стари хора, болнични заведения и други социални домове - са обзаведени с продукти на матраци Mattro. Сред тях са: хотел Мена Палас в к.к. Слънчев бряг, хотел Луна в к.к. Златни пясъци, хотел Сънрайс в гр. Обзор, хотел Пирин Рийвър Ski & Spa в гр. Банско, Семеен хотел Вежен в с. Рибарица, хотел Елени Палас в гр. Елена, хотел Plazza в Пловдив и много други. Това, разбира се, е естествен резултат от качеството на продуктите, специалните оферти, които се предлагат при покупка на определени количества, и не на последно място, напълно безплатната доставка до всяко населено място в страната! В нашия онлайн магазин, можете да откриете още възглавници, олекотени завивки, протектори и калъфи за матраци. 

Продукти за хотели
Онлайн магазин Mattro.net се грижи ежедневно за усъвършенстването на екипа, сайта и услугата, предлагана на крайния клиент. Ежемесечно предлагаме разнообразни промоции, както на нашата марка, така и на марките на партньорите ни. Освен процентно намаление, можете да се възползвате от получаването на различни подаръци от наша страна. Едно от най-големите предимства, си остава напълно безплатната доставка до всеки адрес в България! Не на последно място, можете да направите бърза поръчка, без излишни стъпки, защото ние ценим вашето време!

Желаем ви приятно пазаруване в нашия сайт и ви благодарим, че избрахте Mattro.net!

Pin It