Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Гаранция

Гаранция

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

Гаранционни условия в онлайн магазин Mattro.net

 

 

Всички продукти, закупени от MATTRO.NET, са нови и се доставят в оригиналната им опаковка! В приложеното описание на всеки един продукт е описан гаранционният му срок /1,2,3...8,10 години/
При закупуване на един, два или повече продукта от нас, те задължително са съпътствани от своите гаранционни карти които се намират под оригиналната опаковка на продукта или в специализиран джоб върху нея.
При повреда на продукта, закупен от MATTRO.NET, моля обръщайте се без притеснения към най-близкия за Вас гаранционен сервиз, описан в гаранционната карта на продукта или може да се свържете с нас за съдействие. След като получите продукта към гаранционната карта прибавете стоковата разписка, издадена от Интершоп ООД, с разписка за пощенски паричен превод и товарителница, издадени от куриера в момента на доставката. В случаите на плащане по банков път, ви е нужен платежен документ от съответната банка.
При изтекъл срок на гаранцията на продукта, Вие може да се обърнете също към оторизираните сервизи на дадената фирма, заплащайки  ремонта на желания от Вас продукт.
Ние отговаряме за липса на съответствие на потребителския продукт с договор за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.
Всяка една стока, закупена от MATTRO.NET, може да бъде върната в 14-дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за транспорт от куриерската фирма са за сметка на Клиента (Купувача).

Важно!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

За повече информация се свържете с нас на посочената форма за Контакти.

Pin It

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign