ПРЕМИУМ МАТРАЦИ MATTRO

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

8 продукта

Филтри
-75% Матрак Stress Free с подарък възглавници
Двулицев матрак Stress Free
от 344,87 лв.
-72% Матрак Елеганс
Матрак Елеганс
от 400,92 лв.
-70% Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory
от 309,53 лв.
-68% Матрак Premium Soya - подарък възглавници
Матрак Premium Soya
от 357,04 лв.
-50% Матрак Avangard с подарък възглавници
Двулицев матрак Avangard
от 829,73 лв.
-50% Матрак Organic с подарък възглавници
Матрак Organic
от 677,04 лв.
-50% Двулицев матрак Diamond - подарък възглавници
Двулицев матрак Diamond
от 953,36 лв.
-50% Матрак Blue Wave Memory
Матрак Blue Wave Memory
от 456,19 лв.

Премиум матраци MATTRO за качествен сън

Без съмнение всеки обича да спи на комфортен и качествен матрак. Ако стремежът ви е да се наспивате добре, за да се чувствате енергични и през деня, матраци Mattro имат серия матраци, които ще отговорят на очакванията ви. Премиум матраци Mattro са модели от най-висок клас, разработени от технолози и специалисти с идеята да осигурят здравословна позиция на тялото за сън. Ползите от качествения сън са многобройни, затова не трябва да пренебрегваме този фактор. При матраци Mattro не само материалите са подбрани перфектно, но са съчетани в отлични комбинации така, че да предложат най-доброто на клиента.

Премиум матраци Матро

МОДЕЛИ МАТРАЦИ MATTRO, ВКЛЮЧЕНИ В ПРЕМИУМ КОЛЕКЦИЯТА

Матраци Mattro предлагат разнородни модели матраци, за да има възможност всеки един потребител да избере точният за него модел, според личните си изисквания и нужди. Луксозната серия матраци, обаче, определено ще привлече вниманието ви първо с визия, а след това и с качеството си на изработка. От премиум колекцията може да изберете модели с различен състав и твърдост, в зависимост от личните си изисквания. Все по-търсени са матраците, комбиниращи покет пружини и някакъв вид пяна - това са моделите Organic, San Mateo Memory и Stress Free, част от колекцията с луксозни предложения от матраци Матро. Те обикновено са или със средна степен на твърдост, или по-меки като усещане.
Ако си търсите мек матрак, който да създава усещане за топла прегръдка, модел Organic е перфектен избор за вас. С впечатляваща височина от 30 см, внася комфорт и лукс в дома ви.

Матрак Органик - матраци Матро
Моделите, комбиниращи покет пружини с предпочитаната от клиентите мемори пяна, са матраци Stress Free и San Mateo Memory. Мемори пяната, характерна със способността си да се адаптира по извивките на тялото, придава допълнително удобство и мекота на матраците. При модел Stress Free, тя е в комбинация и с друг тип мемори пяна - с охлаждащ ефект (Cool Gel Memory). Този тип пяна балансира отлично телесната температура, като придава допълнителна свежест по време на сън. Матраци Stress Free и San Mateo Memory имат и друго основно предимство - предлагат различно усещане за твърдост от двете си страни.
Ако не сте любители на пружинен тип матраци, имаме предложение и за вас - матраци без пружини с материали от най-висок клас. Такъв тип матраци от серия Премиум са Елеганс, Premium Soya, Blue Wave Memory, Avangard и Diamond. Те също се различават по степента си на твърдост, като при последните два модела имате възможността и за разместване на слоевете така, че да постигнете различна степен на твърдост на двете половини на двоен размер матрак. Матраци Avangard и Diamond са конструирани специално със слоеве пяна от различен вид, разположени в два отделни текстилни калъфа във вътрешността на матрака, които улесняват разместването на пластовете. Може да нагласите вашата половина на матрака в няколко варианта - среден към мек, средна степен на твърдост, среден към твърд и твърд. Същото важи и за половината на партньора ви. Тези матраци са особено подходящи за двойки, тъй като в много от случаите всеки има различно предпочитание за твърдостта на матрака и е трудно да се постигне единно мнение.

Матрак Avangard - премиум матраци Mattro

ПРЕМИУМ МАТРАЦИ MATTRO С ДОСТЪПНИ ЦЕНИ И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Матраци Mattro са производител, който държи на това клиентите да получават отлично качество на съня на възможно най-достъпна за това цена. Ето защо много често ще срещнете моделите им обявени с различни промоции. Това дава възможност на потребителите да се възползват от заплащане на много по-ниска цена за матрака, който са избрали. Освен това, не се ангажирате и със заплащане на доставката, понеже тя е безплатна и се поема изцяло от Mattro.net. Какво по-добро от това да получите висококачествен и комфортен матрак на достъпна цена, доставен до дома ви без излишни разходи за това? Доставки се извършват до всяка точка в страната - до големи и областни градове (Пловдив, Бъргас, Варна, София, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Стара Загора и др.), както и до най-малките села. Възползвайте се от ниски цени за матраци с размери 82/190, 90/200, 120/190, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200 и много други. Бъдете отговорни към здравето си и си подсигурете ортопедична среда за сън, която е гарантирана, ако се доверите на Премиум матраци Mattro.

loader
Зареждане...