Матраци с полиуретанова пяна

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

49-49 от 49 продукта

Филтри
Матрак Duo Comfort
Матрак Duo Comfort
от 389,00 лв.

Матраци с полиуретанова пяна - удобство, издръжливост и иновация

В съвременния свят, където качеството на съня е от съществено значение за нашето ежедневно състояние, изборът на правилния матрак играе ключова роля. Сред множеството варианти на пазара, матраците с полиуретанова пяна се открояват със своите уникални свойства и предлагат отличен комфорт, правилна поддръжка и издръжливост. Ще разгледаме причините, поради които матракът с полиуретанова пяна се предпочита от потребителите и как може да ви осигури здравословен и възстановяващ сън.

матраци от полиуретанова пяна мнения

Полиуретанова пяна за матрак - какво представлява?

Полиуретановата пяна е вид високоеластичен материал, използван широко в производството на матраци. Благодарение на своите адаптивни свойства, тя предлага отлична опора за тялото, като се моделира според неговата форма и тежест. Това осигурява равномерно разпределение на налягането по време на сън, намалявайки риска от болки в мускулите и ставите. Модел за еднолицев матрак, съставен с полиуретанова пяна е Колори Д на ТЕД, който е среден към твърд на усещане, с много положителни мнения от потребители и на ниска цена.

Матрак с ядро от полиуретанова пяна

Матрак с ядро от полиуретанова пяна е перфектният вариант за всеки, който желае съчетание между твърдост и комфорт. Ядрото с полиуретанова пяна предоставя необходимата опора за гръбначния стълб. Предлагат се матраци с полиуретанова пяна с различна твърдост, това ги прави перфектни за хора с различни предпочитания и нужди. Много от моделите са хибридни, които са съчетание от полиуретанова пяна и други материали - мемори пяна, покет пружини или бонел пружини и др. Много предпочитан модел, комбинация от полиуретанова и мемори пяна е матрак Flexo Memory на матраци Mattro, чието ядро предлага ортопедична поддръжка и масажиращо усещане, спомагайки за облекчаване на натрупаното напрежение.

еднолицев матрак с полиуретанова пяна мнения

Матраци с полиуретанова пяна - размери, производители

Различните марки като Mattro, ТЕД, РосMари, Нани, Блян и други предлагат широка гама от матраци с полиуретанова пяна, които отговарят на високите стандарти за качество и комфорт и се радват на високи мнения от ползвателите. Всяка марка се стреми да внесе иновации в своите продукти, предлагайки различни плътности и слоеве на пяната, за да удовлетвори персоналните предпочитания на потребителите. Матраци от полиуретанова пяна ще откриете в стандартни размери - 72 х 190, 82 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 100 х 200, 114 х 190, 114 х 200, 120 х 190, 120 х 200, 140 х 190, 140 х 200, 144 х 190, 144 х 200, 160 х 200, 164 х 190, 180 х 200. Някои от производителите предлагат и изработка по поръчка на клиента в нестандартни размери.

Матрак с полиуретанова пяна - цена

Цените на матраците с полиуретанова пяна варират спрямо размера, марката и специфичните характеристики на продукта. Избирайки матрак с полиуретанова пяна, вие инвестирате в качество на съня и благосъстоянието си. С разнообразието от продукти на пазара, е важно да намерите този, който най-добре припокрива вашите нужди и предпочитания. В Mattro.net сме тук, за да ви съдействаме в този избор, предлагайки висококачествени матраци от водещи производители на изгодни цени, благодарение на ежемесечните промоционални активности, достигащи до -80%.

матраци Блян, Росмари с полиуретанова пяна

Матрак от полиуретанова пяна - безплатна доставка

За ваше удобство, осигуряваме безплатна доставка на всички матраци с полиуретанова пяна до всяка точка на България, включително градове като Велико Търново, Благоевград, Варна, Сливен, Хасково, Кърджали, Монтана, Бургас, Смолян, Димитровград, Русе, Пловдив, София, и други. Така може да бъдете спокойни, че вашата покупка ще бъде доставена бързо и удобно до вашия дом. За допълнителна информация и консултации, моля свържете се с нас на 0885 545 060 или на office@mattro.net.

loader
Зареждане...