МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Аляска

Матрак Аляска - зимна страна
Матрак Аляска - зимна страна
Матрак Аляска - лятна страна
Матрак Аляска - зимна страна
-20%
Цена:
168,00 лв
134,40 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Аляска

В двулицев матрак Аляска на матраци НАНИ са съчетани свойствата на материали, влагани в матраците още през 18 век и технологиите на 21 век. Сърцевината на матрак Аляска е изработена от разпенен на водна основа KOVAFOAM с висока плътност /30 кг/м3/ и добри ортопедични характеристики. Еластичните му качества предлагат добър телесен комфорт. Добавения слой от допълнително омекотена пяна в повърхността води до перфектното поддържане на тялото в раменете, талията и таза. Микроклетъчната структура на пяната позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.Тези характеристики на матрак Аляска се подсилват от свойствата на употребените материали в калъфа. Вложената от едната страна на матрака естествена вълна води до чувството за мекота като същевременно задържа въздух съхраняващ топлината на тялото през студените зимни нощи. Комфорта при лежане се засилва и от слоя допълнително омекотен пенополиуретан. Текстила от лятната страна е със 68 % съдържание на естествен памук. 32 % допълнителни материали заздравяват материята /над 20 пъти/ като не водят до алергии и раздразнения по кожата. Поради финността и мекотата на комбинацията усещането е за комфорт и хладина.

Матрак Аляска - зимна страна

Предимства на матрак Аляска:

С правилното ориентиране на тялото по време на сън и вложените естествени материали с антиалергични, антибактериални и антиакарни свойства, спомагащи кръвообращението в матрак Аляска, модела е един прекрасен избор за традиционалисти.

 

Параметри на продукта
19
сантиметра
5
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.