МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Еднолицев матрак Lavender Sense

Еднолицев матрак Lavender Sense
Еднолицев матрак Lavender Sense
Еднолицев матрак Lavender Sense - разрез
-35%
Оценка за продукта: Все още не е гласувано
Цена:
309,00 лв
200,85 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Еднолицев матрак Lavender Sense

Харесвате ли аромата на лавандула? А знаете ли, че той има релаксиращи тялото и ума свойства? Това е причината, той все по-често да се използва, при изработката на иновативни продукти за сън - възглавници и матраци. След като матраци MATTRO наложиха два модела с лавандулова дамаска и те се превърнаха в тотален хит сред потребителите, на пазара вече е и еднолицев матрак Lavender Sense. Матракът е с непружинно ядро и е конструиран така, че да задоволи всеки каприз и да осигури комфорт при всяко докосване. Ядрото на еднолицев матрак Lavender Sense се състои от високоеластична полиуретанова пяна, за която е характерна отлична гъвкавост. Така тялото не се напряга да се напасне към матрака, и съответно не се появяват болки и схващания по него. Освен това, пяната е специално профилирана, създавайки пет различни зони на комфорт, които ще накарат всяка част от човешкото тяло да се почувства като обгърната от облак. За още по-страхотно усещане, към ядрото на матрак Лавендър Сенс е добавена и висококачествена термочувствителна мемори пяна. Под влияние на телесната температура, специалната пяна се оформя, спрямо индивидуалните извивки на тялото. По този начин, то се чувства още по-комфортно и релаксира оптимално, освобождавайки натрупаното през деня напрежение. Продуктът разполага с издръжлива, допълнително подсилена дървена подматрачна рамка, която освен че осигурява несравнима здравина, може лесно да се захване за повдигащ механизъм, за да ползвате оптимално мястото, под матрака. Дамаската на еднолицев матрак Lavender Sense е много нежна на допир, а ароматът от нанонкапсулките, вложени в нея, се освобождават само при допир, и ви осигуряват деликатен аромат на лавандула. Той е известен със своите успокояващи свойства и ви гарантира лесно заспиване и непробуден сън. Не на последно място, матракът разполага със специален капитонаж, който осигурява повече мекота на зоните, които се допират до тялото. Ако ви е необходим еднолицев матрак и сте любители на комфорта и нежните аромати, изберете еднолицев матрак Lavender Sense и се наслаждавайте на отлична почивка!

Еднолицев матрак Lavender Sense - разрез

Предимства на еднолицев матрак Lavender Sense:

  • Сърцевина от еластична полиуретанова пяна
  • Пет различни зони на комфорт 
  • Качествена мемори пяна за повече комфорт
  • Стабилна подматрачна рамка, подходяща за повдигащ механизъм
  • Нежна дамаска с деликатен аромат на лавандула 
  • Антиалергично и ароматерапевтично действие
Параметри на продукта
23
сантиметра
5
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.