Mattro.net - МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за Всички Модели и Размери
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Матрак Дрийм Комфорт

Матрак Дрийм Комфорт
Матрак Дрийм Комфорт
Матрак Дрийм Комфорт - разрез
-30%
Цена:
449,00 лв
314,30 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Дрийм Комфорт

Като създатели на първите двулицеви непружинни матраци, фирмата матраци Блян има собствена техника, която доказано работи през дългите години, в които са на пазара. Производителят има богат опит в създаването на комфортни продукти за спалня, но не само матраци, а и възглавници, завивки и топ матраци. Матрак Дрийм Комфорт е със запазено за марката ядро, с асиметрична трислойна структура, която успешно наподобява ефекта на пружинните матраци, но без да има никакви пружини. В сърцевината на модела е вложена профилирана HR пяна с несравнима гъвкавост, чийто профил е навътре, което всъщност създава вече споменатия пружинен ефект. Друг вид пяна - BodyCare® с повишена твърдост и висока плътност, за повече стабилност и по-добра опора на тялото. Третият слой е термочувствителна мемори пяна, с дебелина 6 см, което е характерно за моделите от по-висок клас. Memory foam е много актуален материал, който несравнимо точно следва извивките на тялото, и така му помага да заема комфортна, и дори здравословна позиция за спане. По този начин се получава страхотен модел със средна степен на твърдост, чиито две страни се различават като усещане. За съединяването на слоевете на матрак Дрийм Комфорт не са използвани никакви лепила или вредни вещества, а са обгърнати в памучен вътрешен калъф, като по този начин естественият материал ги предпазва от амортизация, мухлясване или вредители. А за по-големия комфорт на потребителя се грижи калъф, изработен от висококачествен текстил, обкрайчен с цип, който лесно може да бъде свален и изпран. Калъфът на матрак Дрийм Комфорт е капитониран с обемн вата и полиуретаново фолио, за да придава повече мекота и нежен допир до кожата. Двулицев матрак Дрийм Комфорт обещава да създаде необезпокоявани сънища за цялото семейство с отличните си характеристики!

Матрак Дрийм Комфорт

Предимства на матрак Дрийм Комфорт:

  • Трипластово асиметрично ядро, създаващо пружинен ефект
  • Профилиран слой HR пяна с висока степен на гъвкавост 
  • Плътна BodyCare® с повишена твърдост 
  • Луксозен, шестсантиметров слой мемори пяна 
  • Ядро, обгърнато от памучен калъф; без наличие на лепила
  • Качествен калъф, обкрайчен с цип за лесно сваляне 
  • Капитонаж от обемна вата за повече мекота
  • Средна степен на твърдост и разнообразни размери

Максимално допустимо натоварване за единичен размер - 110 кг.

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Цена на м- 426 лв.

Параметри на продукта
21
сантиметра
10
години

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.