Детски матраци Вики

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

2 продукта

Филтри
Детски матрак Baby
Детски матрак Baby
от 93,00 лв.
Детски матрак Baby Lux
Детски матрак Baby Lux
от 114,00 лв.

Детски матраци Вики от Mattro.net

Не подценявайте важността в избора на подходящ детски матрак за детската стая. Вашият малчуган има толкова много нужда от качествен сън, колкото и от здравословна храна, за да се развива функционално и навременно, за да има едно наистина прекрасно детство. Ето защо за всички родители, които идват при нас, ние от MATTRO.NET винаги съветваме да разгледат най-вече предложенията на видните производители на матраци у нас. Защото идеята не е само да купиш евтини матраци и да очакваш чудеса от тях. Идеята е да се спреш на нещо наистина изгодно, но в същото време и качествено. Точно такива са и стоките на матраци Вики.

Детски матраци Вики

Благодарение на професионалният си екип от специалисти, матраци Вики не спират да изненадват потребителите освен с качествени матраци и топ матраци, но и с детски матраци, които са изработени по нови иновативни технологии и открития с които да подобряват комфорта по време на сън, не само при хора на възраст, но и при децата. В онлайн магазин Mattro.net ще откриете цялото разнообразие от продукти, които матраци Вики предлагат на пазара.

Детски матраци Вики - производство

Производство, цени и размери на детски матраци Вики:

Производството на детски матраци Вики включва материали, които са екологично чисти и по-никакъв начин не биха навредили на детето ви. Материалите използвани в детските матраци са от висок клас и ще предоставят необходимата опора на тялото на детето, също така ще му осигурят пълноценен сън. Матраците са изработени с дамаска Silver Dots, която е нежна към кожата на децата и допринася за здравословната среда за сън. Моделите се предлагат в размери 60/120, 65/135, 70/140, като цените им са напълно съобразени с възможностите на всички потребители.

Детски матраци Вики - проветривост

Всеки детски матрак притежава отлична проветривост, благодарение на начина по който е изградено ядрото му. Колкото повече навлиза въздух в сърцевината на матрака, толкова по-малък е шанса да се появат акари и вредни микроорганизми, които могат да се окажат и причинители за появата на нежелани алергични реакции. Моделите съчетават здравословни като ортопедичност, анатомичност, проветривост и антибактериалност с комфорт и удобство, за да подари на детето ви пълноценен, здравословен и уютен сън. Всеки детски матрак Вики създава удобна среда в която детето ви ще се наспи пълноценно. Онлайн магазин Mattro.net ви осигурява безплатна доставка до Варна, Враца, Видин, Велико Търново, Бургас, Благоевград, София, Плевен, Пловдив, Хасково, Кърджали, Стара Загора, Кюстендил, Монтана, Велинград, Разград, Шумен, Добрич, Ямбол, както и до всички други населени места в страната!

loader
Зареждане...