Срокове на доставка

Всички продукти и артикули, изложени в каталога на онлайн магазинa, се доставят напълно безплатно с куриеска фирма ЕКОНТ до всички села и градове на територията на Република България!

ЕКОНТ - ЛОГО

Уважаеми клиенти, след направената от Вас поръчка на продукт от онлайн магазин www.mattro.net, в рамките на 24 часа или в първия работен ден, Вие ще получите телефонно обаждане за потвърждаване на направената от Вас поръчка. След потвърждаването на заявката, нашите консултанти от отдел Продажби и логистика ще Ви информират кога ще бъде доставен поръчаният от Вас продукт до посочения за доставка адрес! В повечето случаи продуктите се доставят до клиентите ни в рамките на 2-5 работни дни. Ако заявеният продукт е с нестандартни размери и форми, срокът на доставка се завишава, за което отново ще бъдете информирани. В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката. Всички продукти, поръчани от онлайн магазин www.mattro.net, се доставят напълно безплатно до посочения адрес в направената от Вас онлайн поръчка!

Препоръчваме Ви да изберете опцията "Застраховай продуктите" в стъпка "Плащане". Изборът на тази опция Ви гарантира 100% сигурност на вашата пратка срещу обичайните рискове по време на транспортирането им. Имате възможност да добавите услугата Застраховка на пратката, с което ние ще поемем отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба. Също така Ви дава възможност за експресна замяна на продукта (до 3 работни дни) без допълнителни разходи за Вас.

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка!
Зареждане...