Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци за хотели

Сортирай по
-25%
Топер Memory
123,00 лв
164,00 лв
-10%
Подарък Възглавница Мемори Пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Топ матрак Nova
152,10 лв
169,00 лв

Топ матраци за хотели

MATTRO.NET е сред най-уважаваните и почитани у нас дистрибутори на евтини матраци и всякакви аксесоари за сън. Ние успяхме не просто да се утвърдим на българския пазар, но и да се превърнем в истински помощници при избор на качествени матраци както за обикновените потребители, така и за бизнеса. В своите безплатни консултации служителите на MATTRO.NET винаги са се стремили да предоставят максимално повече насоки и препоръки, за да може всеки един от вас да се спре на правилните матраци, на най-добрите и на най-подходящите, конкретно за вас, аксесоари за сън като възглавници, подматрачни рамки, надматрачни протектори, олекотени одеяла и т.н.

Топ матрак за хотели - снимка категория

Днес, специално внимание обаче ще обърнем на бизнеса и най-вече на притежателите и мениджърите на хотели. Всеки управител на хотел трябва да е наясно, че предоставянето на пълноценна почивка на клиентите е правило номер едно за успех, за достигане на максимум добра репутация в бранша и туристическата сфера. Затова за нас, родните дистрибутори на матраци MATTRO.NET е от изключително значение да дадем и най-точните съвети на хотелските мениджъри, да им предоставим най-богатата гама от матраци за хотели. В качеството си на консултанти, ние препоръчваме на хотелските собственици в избора си да се спират на топ матраци или така наречените утвърдени български, европейски и световни марки. В своята колекция от топ матраци за хотели ние ви предлагаме повече от богат избор от над 10 вида марки матраци, които да задоволят и най-претенциозните вкусове и предпочитания от страна на вашите гости.

Топ матрак Adeona - снимка 

Защото един хотел на първо място трябва да предложи място за почивка, перфектната релаксация и здравословен сън, за да може когато посетителите му го напуснат, не просто да си спомнят с добро за базата му, но и да го препоръчат на приятели. С топ матраци всеки хотелски мениджър може да подобри състоянието на наличните си матраци, поставени върху леглата, спалните или детските креватчета по отделните апартаменти, студия и стаи. Функцията на предлаганите от MATTRO.NET топ матраци е буквално да превърне в нови наличните ви стари или похабени матраци, за да можете да продължавате да осигурявате комфорт на своите гости. Казано с други думи, с топ матраци можете да спестите доста средства и вместо да се сдобивате с чисто нови матраци за всички стаи, просто подобрете оптималността и функционалността на наличните стари с нашите топ матраци! Бързо, лесно и удобно!

Топ матрак Зеро Топ - снимка категория

Сред нашите топ матраци за хотели горещо ви съветваме да обърнете специално внимание на топ матраци ТЕД, топ матраци НАНИ, топ матраци Блян, топ матраци Парадайс, топ матраци Вики, топ матраци Магнифлекс, а също така и не по-малко известните и качествени топ матраци РосМари, топ матраци Молифлекс, топ матраци Екон, топ матраци ЛатексЕКО, ако сте почитатели на изцяло екологично чистите продукти и разбира се, не на последно място нашата лична колекция топ матраци MATTRO. Всички артикули пристигат с гаранция за високо качество, инструкции за поддръжка и употреба. Можете винаги да разчитате на нас за консултация относно подбора на правилните топ матраци за хотели. Ние ще ви дадем нужните напътствия, както и ще ви запознаем с текущите промоции, намаления и оферти от водещите производители на топ матраци както у нас, така и по цяла Европа. Пазарувайте хотелско обзавеждане и топ матраци за хотели с MATTRO.NET – няма да съжалявате! При нас са най-добрите хотелски матраци!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.