Олекотени завивки

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

8 продукта

Филтри
-20% Олекотена завивка - Корал
Зимна олекотена завивка
от 37,44 лв.
-20% Лятна олекотена завивка
Лятна олекотена завивка
от 30,24 лв.
Олекотена завивка Блян
Олекотена завивка Блян
от 33,00 лв.
Олекотена завивка FOUR SEASONS - синя
Олекотена завивка FOUR SEASONS
от 77,00 лв.
Олекотена завивка MODAL - маслено-зелена
Олекотена завивка MODAL
от 66,00 лв.
Двойна олекотена завивка DORMEO Aloe Vera
Двойна олекотена завивка DORMEO Aloe Vera
от 146,00 лв.
Олекотена завивка DORMEO Aloe Vera
Олекотена завивка DORMEO Aloe Vera
от 117,00 лв.
Комплект олекотена завивка и възглавници DORMEO Siena P&D
Комплект олекотена завивка и възглавници DORMEO Siena P&D
от 156,00 лв.

Олекотени завивки на ниски цени

Скъпи приятели, добре познатият ви производител и дистрибутор на качествени матраци Mattro.net е тук с една изключително добра оферта за вас и вашия здравословен сън: страхотни продукти за спалня на уникално ниски цени. Днес, като допълнение към вече закупените от вас удобни и евтини матраци, решихме да ви предложим нашата безупречна гама от олекотени завивки. Предоставяме богато разнообразие от модели и марки – включително марки, които познавате вече повече от добре, например тези на матраци ТЕД, матраци Блян, матраци Нани и т.н. Ето какви първокласни и комфортни олекотени завивки можете да закупите от нас и магазините из цялата страна, както и онлайн на официалната страница на Mattro.net.

Олекотени завивки

Купи олекотена завивка с безплатна доставка от Mattro.net

Матраци ТЕД разполага с една от най-добре подбраните колекции от олекотени завивки. Всички са изработени от деликатни материи, с никакви примеси или повърхности, които могат да наранят чувствителната ви кожа. Комплект с олекотена завивка от 4 части включва завивка , калъфка и чаршаф, като всички елементи са изработени от надежден полиестер, а завивката е изработена по нова технология: с пълнеж от свободни влакна със силикон. Същият комплект разполага и с вариант от три части – в чудесен и позитивен жълт нюанс. Ако искате само възглавница и завивка, можете да се спрете на флоралните ни дизайни: отличен начин да направите спалнята приветлива и очарователна. Матраци Тед разполагат и с предложения за олекотена завивка от Гъши пух: първокласен продукт за спалня за страхотни сънища!

Олекотени завивки - снимка категория

Завивки Нани от популярната фирма Матраци Нани разполага с две предложения: завивки Нани от 300 грама и завивки Нани от 150 грама. И двете опции са леки и удобни и могат да бъдат пренасяни дори до вашата вила, ако не искате да се разделяте със своя любим аксесоар за сън. Завивката от 300 грама е подходяща за зимата, а тази от 150 грама най-добре да закупите за топлия летен и пролетен сезон.
Ако предпочитате марката матраци Блян, то тогава техните ръчно изработени продукти за сън категорично ще ви впечатлят с прелестния си дизайн и невероятния комфорт, който носят със себе си. Завивки Блян са изработени така, че да осигуряват нужната топлина в зависимост от сезона, а освен това са и с функцията за по-добра циркулация на въздуха. Те са изцяло водоустойчиви и имат протекции срещу образуване на мухъл и събиране на прах. Завивки Блян се предлагат в стандартен бял дизайн, както и в цветни разцветки – модел завивки color за по-свеж интериор.
И последно, но не по важност, не пропускайте и уникалните олекотени завивки My color от матраци Happy Dreams. Страхотните разцветки ще се харесат на онези от вас, които държат едновременно на прецизната изработка, оригиналната визия и съвършеното качество, удобство и комфорт по време на сън. Олекотени завивки Happy Dreams са доста подходящи за деца, тийнейджъри и млади семейства.  Поддръжката е лесна – с възможност за пране на 30 градуса.

loader
Зареждане...