Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Калъфи за матраци

Сортирай по

Калъфи за матраци - ПРОМОЦИИ

MATTRO.NET  е тук, за да ви посрещне с поредната изненада, да ви даде още една възможност да подновите облика на своята спалня, а и с това да удвоите комфорта на своето легло. Това, което днес сме си наумили е да ви предоставим прекрасната оферта от евтини калъфи за матраци, а именно няколко модела на специална промоционална цена. Само при нас, в MATTRO.NET вече можете да намерите вискокачествени и практични калъфи за матраци с отстъпка, за да спестите някой лев, но в същото време да удължите живота на своите любими домашни матраци. Същевременно, ако в момента в спалнята и детската стая у дома вие сте заложили на евтини матраци, с калъфи за матраци можете да компенсирате по-ниското им качество и да удължите времето им за употреба. 
Нашите калъфи за матраци на специална промоционална цена са налични до изчерпване на количеството. Ако се безпокоите, че домашният любимец или детето ще нарани удобния и първокласен матрак твърде бързо, с поставянето на калъф за матрак можете да си спестите изключително много проблеми. Освен това, нека ви припомним, че поддръжката на един матрак си е трудна работа и често тя изисква професионални грижи, които съвсем не са евтини като услуга на пазара у нас. Ако обаче си закупите и поставите калъфи за матраци, ще сваляте само тях и ще можете бързо и лесно да ги изпирате, а с това и да освежите зоната за сън, да я обезопасите от мухъл и микроби и лесно, и кратко, а и за малко пари.
Не на последно място, нашите консултанти от MATTRO.NET биха ви насочили и към страхотни идеи за промяна на целия интериорен дизайн в спалнята именно с помощта на подходящите калъфи за матраци. Защо да не си спестите трудоемкото боядисване, ами просто не промените атмосферата с някой свеж цвят, в който да са избраните от вас калъфи за матраци и с това да внесете малко настроение, да разчупите обстановката? Ако идеята ви се струва отлична и подходяща за вашия практичен подход в домашното обзавеждане, задължително се спрете на някой от предлаганите от нас в момента калъфи за матраци на промоция!
Скъпи приятели, напомняме ви, че ние от MATTRO.NET доставяме не само матраци,  но и всякакви други аксесоари за спалня – включително и калъфи за матраци на промоция – до всяка точка на страната. При нас доставката е безплатна, а освен това, ние сме винаги насреща да ви помогнем с безплатна консултация или съвет в избора ви на най-подходящия за вашия дом или хотел продукт за сън. Не губете време, а вземете своите нови калъфи за матраци на специална намалена цена още днес!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.