Матрак Vitalcare Isleep | Мемори пяна | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Vitalcare
Матрак Vitalcare
Матрак Vitalcare
Матрак Vitalcare - разрез
Матрак Vitalcare - дамаска
Матрак Vitalcare - снимка
Матрак Vitalcare с легло
Матрак Vitalcare - промоция цени

Матрак Vitalcare

464,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Vitalcare промо цени

Матрак Vitalcare от isleep

Продуктите с марка Матраци isleep се отличават с няколко важни характеристики: уникален дизайн, ниски цени и дълготрайност на материалите. Брандът вече 20 години радва потребителите с двулицеви матраци, чиято функция е да задоволят различните вкусове за комфортен сън. Компетентните технолози внимателно подбират всеки един детайл от тяхната конструкция с цел да направят миговете, прекарани в леглото, по-приятни. Много често при избора на матрак се стремим само към удобство и забравяме, че един такъв продукт може да повлияе положително и върху самия организъм. Двулицев матрак Vitalcare е модел, насочен към всички онези, които желаят да се погрижат за своята кожа. Продуктът има непружинно ядро, съставено от 17 см качествена, еластична пяна, която гарантира правилно позициониране на тялото. Добавената в дамаската 3 см мемори пяна от едната страна и 1 см от другата, придава мекота и допълнително удобство. Разликата в дебелината на слоевете Memory пяна всъщност ви дава възможност да избирате между страни с различни твърдости. 

Матрак Vitalcare - разрез

Уникалното при този продукт е, че той се грижи за състоянието на кожата ви докато спите, благодарение на използвания Vitality текстил. Той е третиран с комплекс от антиейджинг витамини A,E и F. Витамин A е популярен с положителния ефект върху цялостното здравословно състояние на кожата. Витамин E предпазва клетките и подхранва новопоявилите се такива, като освен това има силно антиоксидантно действие. Витамин F пък възстановява еластичността и свежия вид на кожата. Матрак Виталкеър притежава вътрешен калъф и външен калъф с цип, чрез който хигиената във вашата спалня винаги ще бъде на ниво. Доверете се на професионалистите от Матраци iSleep и заложете на този модерен и иновативен матрак, който ще ви осигури свеж външен вид, отпочинало тяло и здравословен сън. Матракът пристига до вашия дом напълно безплатно и навит на руло, което олеснява значително неговото транспортиране и съхранение до момента на употреба.

Матрак Vitalcare - дамаска

Характеристики на матрак Vitalcare:

  • Непружинен двулицев матрак
  • Сърцевина от 17 см пяна с висока еластичност и плътност
  • Мемори пяна в калъфа - 3 см от едната страна и 1 см от другата
  • Меки противоалергични влакна
  • Vitality текстил, третиран с витамини A,F и Е за сияйна кожа
  • Вътрешен калъф
  • Външен калъф с цип за хигиенична среда за сън
  • Избор между две твърдости

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 405 лв.

Параметри на продукта
23
сантиметра
25
години